GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tu cum ai grija de cutia automata de viteze a autoturismului?

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 17:02 / Actualizat luni, 03 august 2020 17:06

Fiecare sofer trebuie sa fie constient de faptul ca pentru a avea un autoturism care functioneaza in parametrii optimi si care nu il obliga sa traga pe dreapta, grija pe care o are fata de autoturism trebuie sa fie foarte mare. Una dintre componentele autoturismului de care trebuie avut foarte mare grija este cutia de viteze a acestuia, cutia de viteze fiind considerata „sufletul” oricarui autoturism. Functionarea in parametrii optimi a cutiei de viteze este esentiala pentru a putea rula fara nicio problema cu masina.

Pe piata de autoturisme exista cutii de viteze manuala si cutii de viteze automate. Fiecare dintre acestea vin cu anumite avantaje si dezavantaje pentru soferi. Insa in ultimul timp soferii romani sunt tot mai tentati sa opteze pentru autoturisme pe cutie automata de viteze. Acestea sunt mult mai complexe comparativ cu acelea manuale si tocmai de aceea este nevoie de expertiza unor profesionisti pentru a face revizia cutiei de viteze sau pentru reparatii cutii automate.In niciun caz soferii nu trebuie sa incerce sa rezolve pe cont propriu o eventuala problema a cutiei automate de viteze, riscand sa o avarieze iremediabil.

Profesionistii in reparatii cutii automate

Atunci cand ai luat decizia de a cumpara un autoturism pe cutie automata de viteze trebuie sa fii constient de faptul ca la orice semn ca la cutia automata de viteze ar putea exista o defectiune trebuie sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate. Pe de alta parte pentru a evita eventuale probleme majore si defectiuni la cutia automata de viteze este recomandat sa apelezi la mecanici specializati in cutii automate pentru efectuarea verificarilor si a reviziei periodice a cutiei de viteze.

Cu toate ca numarul de mecanici care lucreaza in unitati de service auto care functioneaza legal este foarte mare, trebuie subliniat faptul ca nu orice mecanic poate sa ofere servicii de cea mai buna calitate pentru rezolvarea eventualelor defectiuni la cutia automata de viteze. Pe de alta parte, atunci cand apelezi la mecanici care deja au experienta in acest domeniu si care s-au pregatit pentru a rezolva orice defectiune la o astfel de cutie automata de viteze, indiferent de modelul autoturismului, ai certitudinea faptului ca reconditionarea pieselor sau repararea cutiei automate de viteze va fi efectuata la cele mai ridicate standarde de calitate.

In concluzie, inainte de a apela la serviciile primului service auto pe care il gasesti atunci cand ai nevoie de reparatii cutii automate, asigura-te de o serie de aspecte: de functionarea legala a service-ului respectiv, de pregatirea si experienta mecanicilor care lucreaza in respectiva unitate de service auto, de durata reparatiilor, dar si de tarifele practicate in acel service auto. Toate aceste aspecte te pot ajuta sa faci cea mai potrivita alegere.

Firma numarul 1 in rezolvarea defectiunilor la cutiile automate

Pornind de la aspectele mai sus enuntate cu privire la alegerea unui service auto pentru cei care au nevoie de reparatii cutii automate sau de revizia cutiei de viteze, una dintre cele mai renumite firme care presteaza astfel de servicii este SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti. Cu peste 20 de ani de experienta in rezolvarea defectiunilor la cutiile de viteze pentru orice model de autoturism si cu mai bine de 15 ani de experienta in repararea cutiilor automate de viteze, acest service auto pune la dispozitia clientilor o echipa de mecanici autorizata de catre Registrul Auto Roman.

Aceasta autorizare se bazeaza pe pregatirea mecanicilor la cursuri de specializare in tari precum Germania si Olanda, dar si pe experienta acumulata de-a lungul anilor. De asemenea, aceasta autorizare RAR inseamna certificarea calitatii serviciilor si a profesionalismului de care orice sofer se poate bucura in momentul in care alege sa apeleze la serviciile acestei unitati de service auto din Bucuresti.

Pe langa experienta si pregatire, la Automatic Gearbox vei putea beneficia si de conditii avantajoase atunci cand ai nevoie de reparatii cutii automate. Vorbim aici despre serviciile de diagnoza care sunt gratuite si pentru care nu ai nevoie de programare, dar si de rapiditatea cu care orice reparatie se va efectua, intre 24 si maxim 72 de ore, in functie de complexitatea defectiunilor la cutia de viteze. Toate serviciile oferite de acest service auto sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează