GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tu pe cine mizezi la Eurovision 2023?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2023 15:11 / Actualizat marti, 16 mai 2023 17:58

Pe MaxBet.ro poți alege pronosticul câștigător nu doar pentru sport, ci și evenimente de divertisment actuale. Zilele acestea toți ochii sunt țintiți pe cea mai mare competiție de muzică pop din lume – Eurovision!

Emoțiile sunt la cote maxime pentru cele 26 de țări concurente care vor participa în Marea Finală care se desfășoară în Liverpool, orașul gazdă din data de 13 Mai.

Ucraina, câștigătoarea de anul precedent și Marea Britanie, țara gazdă, au suflat ușurate, ele fiind calificate automat în ediția finală. În cea de-a doua semifinală, țările calificate au fost: Armenia, Estonia, Belgia, Cipru, Polonia, Slovenia, Austria, Albania, Lituania și Australia.

Care va fi Marele Câștigător?

Este greu de dat un răspuns, deoarece votul publicului depinde de mulți factori, cum ar fi preferințele fanilor și ale juriului, calitatea pieselor și a prestațiilor de pe scenă, impactului emotional și multe altele.

Favorita concursului este chiar o fostă câștigătoare, Loreen, reprezentanta Suediei, care interpretează piesa Tattoo are o cotă de 1.40*.

O altă favorită la marele titlu este Finlanda (3.70*), reprezentată Käärijä și cântecul Cha Cha Cha, care conform spuselor sale, „această melodie îi aduce pe toți împreună”.

Israelianca Noa Kirel s-a calificat în marea finală a Eurovision 2023 de la Liverpool, marți seară, în urma prestației sale din prima semifinală a concursului, unde a interpretat piesa Unicorn, unde MaxBet.ro oferă o cotă de 12.00*. 

După ce anul trecut s-au clasat pe penultimul loc, Franța (15.00*) revine în forță, mizând pe cântăreața La Zarra pentru a obține un loc fruntaș cu piesa Évidemment.

Tu pe ce pariezi?

Intră pe MaxBet.ro, alege-ți țara preferată și fii cu ochii pe Marea Finală a celui mai așteptat concurs muzical European de Sâmbătă, unde și tu poți fi câștigător!

Fii inspirat și alege combinațiile câștigătoare la orice categorie îți dorești, de la clasicele pariuri sportive până la cele mai inedite, precum alegeri prezidențiale sau divertisment!

*Cotele se pot schimba.

Vezi toate știrile Maxbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează