GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tunsori masculine în vogă această primăvară, pe care le poți realiza cu mașini de tuns profesionale

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2024 09:33 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 09:33

Pentru orice bărbat, îngrijirea personală, tunsul și bărbieritul fac parte din rutina obligatorie. Dacă vrei ca persoanele care se lasă pe mâna ta pentru un tuns să fie mulțumite și să revină cu plăcere, este necesar să acorzi atenție la ce se poartă în materie de frizuri, dar și la ce cele mai bune mașini de tuns profesionale care au mai apărut pe piață, pentru a-ți eficientiza treaba.

În primăvara acestui an, se poartă mai multe tipuri de tunsori, pe care le poți realiza rapid și ușor în salon, cu ajutorul unor mașini de tuns profesionale, de calitate superioară și versatile.

Tunsori la modă pe care le poți realiza cu mașini de tuns profesionale

Sunt câteva tunsori pentru bărbați care sunt la mare căutare și în primăvara acestui an. Iată care sunt acestea:

Tunsoare Buzz Cut

Tunsoarea Buzz cut este simplă și practică și se realizează prin tăierea uniformă a părului foarte scurt, aproape de scalp. Pentru bărbații care caută un aspect curat și ușor de întreținut, aceasta este o alegere ideală. 

Acest tip de tunsoare continuă să se mențină în topul preferințelor bărbaților de câțiva ani, tocmai pentru că este o opțiune clasică, masculină și care avantajează multe tipuri de fizionomii: rotunde, pătrate, ovale, triunghiulare sau alungite.

Tunsoare texturată

Și în 2024 se poartă tunsorile texturate, realizate prin crearea unor straturi de păr care apoi sunt texturate pentru a crea un aspect „messy”, adică natural și dezordonat.

Tunsoare Pompadour

Tunsoarea Pompadour este inspirată din moda retro și se caracterizează prin păr mai lung pe partea de sus a capului și păr tuns scurt la spate și pe laterale. Părul din partea de sus se stilizează în sus, creând volum.

Tunsoare Undercut

Undercut este o opțiune populară pentru adolescenți și adulți. Ea constă în tunsul foarte scurt pe părțile laterale, iar în partea de sus, părul este lăsat mare, accentuându-i-se volumul și evidențiind astfel trăsăturile faciale.

Tunsoare Slick Back

Pentru ocazii speciale, în care este nevoie de o tunsoare elegantă și de un păr stilizat cu grijă, se recomandă tunsoarea Slick Back. Părul este lung pe partea de sus a capului și este pieptănat folosind un produs de styling (pomadă de păr) pentru un aspect foarte bine îngrijit și lucios.

Tunsoare Fade pe păr creț

Părul creț reprezintă o provocare pentru unii frizeri, însă nu și pentru cei care utilizează mașini de tuns profesionale. Cu aceste ajutoare de nădejde, ei tund părul la o lungime mai scurtă în partea de jos, estompând treptat către părul mai lung din partea superioară a capului. 

Tranziția între lungimi se face astfel mai ușor, iar tunsoarea evidențiază frumusețea naturală a părului creț, oferind un aspect relaxat, dar bine definit.

Tunsoare cu diverse modele

Copiii și adolescenții, în special, sunt atrași de ideea de a-și personaliza frizura, adăugându-i diferite modele: de la desene abstracte, la reprezentări din domeniul sportului, artei sau muzicii, în funcție de preferințe, de pasiuni sau ocupații. 

Aceasta este o modalitate creativă de exprimare a personalității și de a adăuga un element original aspectului fizic.

Ce mașini de tuns profesionale sunt necesare într-un salon?

Pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții și a-i putea oferi clientului o frizură exact așa cum își dorește, este necesar să folosești instrumentele potrivite, printre care mașini de tuns profesionale.

Mașină de tuns cu fir (corded clipper) – pentru tăierea părului pe toate lungimile și texturile. Ea permite utilizarea continuă, fără întreruperi pentru reîncărcare. O poți utiliza pentru tunsori clasice, fade-uri sau pentru a obține linii precise

Mașină de tuns fără fir (cordless clipper) – îți oferă libertare de mișcare și portabilitate. O poți întrebuința în diverse stiluri de tuns, atât în salon cât și la domiciliu;

Mașină de tuns pentru fade (fade clipper) – este proiectată special pentru realizarea de tunsori fade, oferind tranziții uniforme între lungimi diferite de păr. Utilizeaz-o pentru a obține un aspect modern și elegant: fade low, mid sau high. Un astfel de produs este Super Taper Chrome de la Wahl, cu care poți realiza fade-uri precise și bine definite, dar și tunsori cu stratificare;

Mașină de tuns pentru contur (detailer) – ai nevoie de ea pentru a defini și contura liniile de tuns și marginile. Proiectată pentru a crea linii precise, cum sunt cele din jurul urechilor sau de la ceafă, te poți baza pe ea pentru un tuns impecabil. Un exemplu este mașina de tuns Wahl Detailer Gold Cordless Li, un aparat de contur fără cablu, cu tehnologie inovativă și cu performanță deosebită de tăiere.

Stiliștii moderni aleg mașini de tuns profesionale de pe Eternal.ro!

Fie că ești la început de drum în meserie sau că ai ani buni de experiență, vei găsi pe Eternal.ro cele mai bune mașini de tuns profesionale cu care să-ți desfășori activitatea. 

Surprinde-ți clienții și în 2024 cu tunsori realizate cu atenție, pricepere și profesionalism, utilizând instrumentele potrivite. O gamă variată de mașini de tuns se află pe la Eternal.ro, de la branduri precum: Babyliss Pro, Wahl, Moser, Jaguar, Panasonic Professional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează