GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Turcia - Italia: Cine se impune în primul meci de la EURO 2020? Cotă mărită la 50 pentru victoria Italiei

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 08:00

Turcia - Italia se joacă azi, de la 22:00, în deschiderea Campionatului European 2020. Partida se va desfășura la Roma, pe Stadio Olimpico, în fața a 23.300 de spectatori, numărul maxim permis în contextul pandemiei de coronavirus!

Italienii au primit o veste proastă chiar înainte de debutul la Campionatul European: mijlocașul Lorenzo Pellegrini n-a putut fi recuperat la timp și nu va evolua din cauza unei probleme musculare. Chiar și-așa, „Squadra” lui Roberto Mancini e cotată cu prima șansă în duelul cu Turcia. Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială de 21 de ani, de la EURO 2000, când italienii se impuneau cu 2-1, în faza grupelor.

Italia a ajuns la 27 de meciuri consecutive fără înfrângere, iar ultimele opt meciuri ale „Squadrei Azzurra” au fost câștigate fără ca italienii să primească gol. Ultimele două meciuri directe dintre Turcia și Italia au fost partide de verificare (2002 și 2006), iar de fiecare dată scorul final a fost 1-1. Pariorii pot profita dacă Italia obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Turcia a pierdut meciul de debut la fiecare dintre ultimele patru Campionate Europene;
  • Pe lângă Pellegrini, Italia nu va putea conta nici pe Verratti, în continuare accidentat;
  • Burak Yilmaz, campion în Franța cu Lille, e anunțat titular la turci.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Italiei a fost mărită la 50, în loc de 1,50. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează