GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Turneul Win-Win, exclusiv la MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2023 15:53 / Actualizat joi, 02 martie 2023 15:53

Știm că promoțiile cu turnee de sloturi sunt foarte apreciate pe MaxBet.ro. Vrem să ne asigurăm că ai o experiență la alt nivel cu fiecare competiție cu fonduri de premiere generoase.

Jocurile tale preferate de la BF Games fac din tine un câștigător! Împreună cu providerul, ți-am pregătit Turneul Win-Win cu premii în valoare totală de 12.500 RON CASH.

Înainte să dăm mai multe detalii despre turneul exclusiv, vrem să-ți spunem ceva, la general, despre ce are providerul de oferit.

Sloturile create de BF Games sunt caracterizate de o varietate de teme clasice și moderne, precum și de caracteristici unice de joc, cum ar fi nivelurile multiple de volatilitate, RTP-uri modificabile și multe jocuri bonus unice.

Turneul Win-Win – exclusiv pe MaxBet.ro

Mai ai câteva zile la dispoziție să participi la unul dintre cele mai reușite turnee MaxBet.ro. Până pe 5 Martie, joacă la sloturile participante și acumulează cât mai multe puncte pentru un premiu CASH cât mai mare.

Slotul Royal Crown se încadrează perfect la categoria ”jocuri clasice”, unde poți să experimentezi aventura palpitantă dată de coroanele expandabile! Iar dacă preferi poveștile cu spirite supranaturale căutătoare de comori, învârte rolele de la Cave of Fortune. 

De la goblini și peșteri întunecate, Alice in Wonderland chiar o să te ducă în Țara Minunilor cu câștigurile pe care le vei putea obține!

Dacă ți-am stârnit interesul, nu ezita să participi la Turneul Win-Win și să descoperi multe alte sloturi care te pot aduce mai aproape de marele premiu în valoare totală de 12.500 RON CASH.

Apasă butonul PARTICIPĂ

Pentru a te înscrie la Turneul Win-Win disponibil doar pe MaxBet.ro, tot ce trebuie să faci este intri pe site sau pe aplicație și să te asiguri că ai apăsat butonul PARTICIPĂ! Odată înscris, dă spin după spin: cu cât ești mai sus în clasament, cu atât premiul tău este mai mare. Așadar, distrează-te, acumulează cât mai multe puncte și vezi cât de mult câștigi.

În plus, te bucuri de premiu fără să te gândești la cerințe suplimentare, deoarece este fără cerință de rulaj!

Distracția și câștigurile merg mână în mână

Jocul tău la alt nivel e doar pe MaxBet.ro, unde găsești săptămânal, în secțiunea Turnee noi competiții unde îți poți pune în practică strategiile de joc pentru premii în Bani Cash sau Rotiri Gratuite! Lăsăm ofertele să vorbească pentru noi, așa că fă-ți cont pe MaxBet.ro și convinge-te singur!

 

Prinde zborul norocos cu Turneul Vegas Trip!

Vezi toate știrile Maxbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează