PUBLICITATE  ·  TURUL SIBIULUI

TURUL SIBIULUI, ETAPA 2 // Kevin Rivera Serrano a cucerit Transfăgărășanul acestei ediții!

Turul Sibiului
Turul Sibiului

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 10:15

Costaricanul Kevin Rivera Serrano (Androni Giocattoli-Sidermec) a trecut primul linia de sosire la Bâlea Lac și va purta, astăzi, în etapa a treia tricoul galben.

Cățărarea regină, deasupra norilor, la Bâlea Lac, i-a ținut mult timp în ceață pe cei care așteptau cu nerăbdare să vadă cine va reuși să treacă primul linia de sosire.

Majoritatea pariurilor erau pentru Munoz, columbianul care câștigase, în urmă cu o lună, Turul Bihorului, o altă competiție de clasificare 2.1 UCI, dar nici el, niciun alt rutier nu evadase, cu 5 kilometri înainte de finiș.

Etapa de ieri, lungă de 163,3 km, a fost atipică, diferită de cele similare din precedentele 8 ediții ale Turului.

O vreme, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, Matteo Busato, de la pro-continentala Androni, a condus plutonul de 25-30 de rutieri. Cu 4 kilometri înainte de final, cei doi sud-americani din echipa lui Gianni Savio au preluat șefia, iar la final costaricanul Rivera a trecut primul prin "poarta" de la Bâlea Lac.

Un român pe cinci la general

Serghei Țvetcov s-a luptat până pe ultimii metri cu croatul Rogina (Adria) pentru un loc pe podiumul etapei, dar a pierdut bătălia.

Chiar și așa, rutierul din echipa României e pe 5 la general, la egalitate cu ocupantul locului 4 și la câteva secunde de podium, fostul tricou galben, elvețianul Paroz, fiind acum pe 3.

Kevin Rivera Serrano a îmbrăcat alte două tricouri distincte, pe cele alb (al cățărătorilor) și alb cu buline gri (liderul U23).

Țvetcov l-a preluat de la Grosu pe cel roșu, iar câștigătorul Prologului, Ivar Slik (Monkey), va fi astăzi în verde. Ultimele două tricouri, cele albastru (al sprinterilor) și portocaliu (combativitate), le-a câștigat un sportiv de la continentala româneacă Giotti, Emanuele Pnesti.

Astăzi e programată etapa a III-a, 159,4 km, cu 5 cățărări, una de categoria A și câte două de categoriile B și C. Finișul e la Păltiniș, după o cățărare de 14,6 kilometri cu o pantă maximă de 11%.Amantul unei oltence, umilit de soțul femeii care i-a prins în casă. Ce l-a pus să facă în pielea goală. VIDEO
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Alaves - Getafe
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Manchester United - Southampton
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Inter - Torino
Digi 4, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1