GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultimate Quaran-Team, cel mai tare turneu de FIFA 20 al acestei perioade. Pariază pe viitoarea campioană!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 16:56

O competiție care să le aibă la start pe Manchester City, Ajax, AS Roma, PSV, Standard Liege, Lille, Fiorentina, Nottingham Forest, Feyenoord, Atalanta, Genk, PAOK, Marseille, Celta Vigo, Salzburg, Lokomotiv Moscova și DC United? Da, există.

Să recunoașteam, fără fotbal suntem cu toții plictisiți. Și confuzi. Dar, într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, fanii fotbalului pot redescoperi plăcerea de a se uita la meciuri și de a paria pe ele, la Ultimate Quaran-Team. O competiție de FIFA 20 la care vor participa cluburi din întreaga lume.

CINE PARTICIPĂ? 

În total, 128 de echipe, de pe mai multe continente, sunt prezente la startul competiției care are și un scop caritabil, o parte dintre banii obținuți urmând a fi donați, inclusiv în lupta împotriva COVID-19, virusul care a bulversat sportul mondial.

Vezi aici toate cotele pentru Quaran-Team si alege-ti favorita!

În același timp, un turneu de eSports este și o foarte bună ocazie de a le oferi fanilor posibilitatea de a se bucura de o competiție în aceste zile grele. Până la urmă, fotbalul de pe calculator poate da naștere unor pasiuni la fel de mari ca cel de pe teren.

Inițiativa le-a aparținut celor de la Leyton Orient, iar cluburile care au acceptat invitația vor fi reprezentate de câte un jucător pe care l-au ales, indiferent că e vorba despre un profesionist sau despre un simplu fan al jocului. De exemplu, Andros Townsend și-a anunțat intenția de a juca pentru Crystal Palace, imediat după ce Leyton Orient a venit cu propunerea.

Și alte participante au ales să apeleze la fotbaliști care îi reprezintă în viața reală. Este vorba, de exemplu, despre Norwich și Brighton, pentru care vor juca Todd Cantwell, respectiv Neal Maupay.

SHEFFIELD WEDNESDAY, MAREA FAVORITĂ

La Superbet, poți paria pe o victorie a englezilor de la Sheffield Wednesday, echipă considerată marea favorită, cu o cotă de 6.00. În urma tragerii la sorți, Wednesday va începe turneul împotriva lui Cambridge United.

Sheffield Wed. e cotată cu prima șansă după ce a obținut „semnătura” lui Delee, care nu e doar un abonat al clubului, ci și un jucător profesionist de FIFA, cu rezultate foarte bune. 

Sheffield Wed. va avea însă adversari pe măsură. AS Roma are cota 7.00 pentru a ieși câștigătoare, în timp ce Manchester City îți poate aduce de 9 ori mai mult decât ai pariat, dacă se impune. Top 4 al favoritelor e completat de francezii de la Angers, care au cota 10.00 pentru un succes final.

Tragerea la sorți a celor 64 de meciuri din primul tur a avut loc miercuri, iar competiția începe luni. Fii cu ochii pe Ultimate Quaran-Team și prinde Supercotele de la Superbet!

Urmărește site-ul și aplicația Superbet în fiecare zi pentru cele mai complete știri și avancronici din toate sporturile și pariurile zilei. Vezi aici toate știrile zilei!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează