GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultimate Quaran-Team, turneul momentului de FIFA20 la care participă super-echipe din Europa! Pe cine pariezi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 15:22

Un club din liga a 4-a engleză vine cu o idee inedită, în plină pauză competițională. Leyton Orient organizează online turneul Ultimate Quaran-Team, o competiție dedicată cluburilor europene, care se duelează în... jocuri pe consolă! Astfel, fiecare club din cele 128 participante și-a desemnat ca "titulari" la butoane cei mai abili jucători de PS4, într-un turneu inedit, cu reguli proprii! 

Se joacă două reprize a câte 6 minute, pe consolă PS4, iar jucătorii trebuie să concureze doar cu echipa de care aparțin. Lista de meciuri arată cu totul și cu totul inedit. Credeai că nu vei apuca să pariezi vreodată pe un meci Newcastle vs Sion sau Middlesbrough vs Central Coast Mariners? Acum poți, pe efortuna.ro

Întrecerea Ultimate Quaran-Team a început pe 22 martie, iar efortuna.ro a avut și are în ofertă toate meciurile. Se joacă în sistem eliminatoriu, iar astăzi (27.03) și mâine (28.03) este programată runda din "16"-imile competiției. Finala Ultimate Quaran-Team este programată vineri, 3 aprilie, de la ora 21:00. 

Printre cluburile de top participante la turneu se numără: Manchester City, Ajax, AS Roma, Crystal Palace, Fiorentina, Lokomotiv Moscova, Newcastle sau West Ham United. Unele au fost deja eliminate, la fel ca și "gazda" competiției, Leyton Orient, în primul tur, dar în “16”-imi au rămas destule echipe “tari”, ce se vor înfrunta în dueluri de top, oricând posibile și în cupele europene: Manchester City – PSV, Lokomotiv Moscova – RC Celta, LOSC Lille – RB Salzburg, Utrecht – Midtjylland sau Norwich – Standard Liege. 

Ești pregătit pentru fazele finale ale turneului momentului la FIFA 20? Alege-ți echipa favorită și pariază pe turneul Ultimate Quaran-Team! Cele mai bune cote le găsești pe efortuna.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează