GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultimele 3 motociclete Harley părăsesc „bârlogul” vampirului Vlad la finalul aceste săptămâni

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 12:51 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 12:51

Alături de multe alte premii, au fost acordate deja în campania promoțională Vlad Cazino două dintre super motocicletele Harley Davidson puse în joc. Cu o valoare de peste 15.000 de euro fiecare, aceste motociclete sunt customizate de echipa cazinoului online, în frunte cu ambasadorii de brand - unii dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy, Cătălin Bordea și Micutzu.

Primul câștigător de Harley Davidson este Tiberiu P., din Tg. Mureș, născut în anul 1984. Acesta a dezvăluit că, anterior acestui mare premiu, cel mai mare câștig al său la cazino a fost de 3.000 RON. Cel de-al doilea câștigător al unei motociclete personalizate cu spiritul brandul Vlad Cazino este Florin D. din București, sectorul 4, născut în anul 1991.

Cum poți câștiga una din ultimele 3 motociclete Harley Davidson de la Vlad Cazino?

Încă mai poți câștiga una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson oferite de cazinoul online al prietenosului vampir Vlad! Inedita campanie Vlad Cazino rulează până pe data de 25 noiembrie. Pe lângă premiile din ultima săptămână de campanie, există șansa de a câștiga una din cele 3 motociclete de la celebrul brand american la Marea Extragere de la finalul lunii.

La această tragere la sorți finală participă toate tichetele generate începând cu 1 octombrie, deci toți participanții ar trebui să fie cu ochii pe rezultatele extragerii. 

Cum să intri în joc, cu șanse la premii? Totul este simplu: optezi pentru participare (în contul de client) și joci apoi minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală. 

Poți acumula oricât de multe tichete, câte unul de fiecare dată când este îndeplinită condiția de rulaj de 30 RON (exemplu: 3 tichete primite când joci de cel puțin 90 RON). 

Ultimele 3 motociclete Harley părăsesc „bârlogul” vampirului Vlad la finalul aceste săptămâni

La extragerea săptămânală din 26 noiembrie se acordă următoarele premii: 2.500 RON pentru locul 1, 1.000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 - 100 și vouchere de bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150. Termenii și condițiile campaniei promoționale se pot accesa în variantă completă pe website-ul Vlad Cazino. 

Poți juca atât de pe desktop, cât și din aplicația de mobil Vlad Cazino. Toate jocurile de tip slot, mesele din Cazinoul live și partidele de bingo sunt incluse în această promoție. De asemenea, este bine de știut că toate mizele reale sunt luate în calcul. 

Ceea ce este de reținut este că pentru fiecare 30 de RON rulați în cazino (la sloturi sau în cazinoul live) sau 30 de RON mizați la bingo vei primi un tichet pentru extragerea la sorți din săptămâna următoare, iar același tichet va fi luat în considerare și pentru marea extragere de la finalul promoției. 

Mai ai doar câteva zile să optezi pentru promoție în contul de client Vlad Cazino și să acumulezi șanse la premii. Dacă ai participat deja, nu uita că îți poți mări șansele la premii și în aceste zile, acumulând noi tichete! 

Cătălin Bordea și Micutzu sunt mereu alături de Vlad Cazino, parteneri pentru divertisment de calitate, conform promisiunii brandului încă de la lansarea pe piața românească de gambling

De altfel, cei doi actori de stand-up comedy sunt ilustrați și în vizualul campaniei promoționale Harley Davidson la Vlad Cazino. Se poate spune că spiritul legendar de aventură al brandului american de motocicletă rezonează perfect cu Vlad Cazino, angrenat în oferirea de divertisment complet, echilibrat, online și offline, inclusiv prin incursiunile în lumea stand-up comedy și în atmosfera de festival alături de evenimentele UNTOLD.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează