GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultimele reglaje pentru Wimbledon. Se joacă tare pe iarbă în oferta Betano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 19:24 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 19:27

Cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de Wimbledon, marele festival al tenisului pe iarbă din calendarul mondial profesionist. Jucătorii și jucătoarele bat mingea în această perioadă pentru a face ultimele reglaje înaintea confruntărilor cu miză mare de la All England Tennis. Pe Betano se poate paria în această săptămână pe turneele de la Mallorca și Eastbourne în circuitul masculin, respectiv pe meciurile feminine de la Bad Homburg și Eastbourne, iar dacă primul set s-a încheiat cu 6-0 sau 6-1 în favoarea jucătorului sau jucătoarei pe care ai pariat, atunci pariul este direct câștigător indiferent de rezultatul final, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano pune la dispoziția jucătorilor săi pentru circuitul mondial feminin de tenis promoția ”Decisiv din primul set” ca oportunitate de a câștiga pariul încă după primul set, condiția fiind ca jucătoarea de tenis pe care ai pariat să fi câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1. În acest caz tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului, prin activarea promoției ”Decisiv din primul set”.

Pentru ziua de joi, 29 iunie, am ales trei meciuri, două din competiția masculină de la Mallorca faza sferturilor de finală și unul de la Bad Homburg, în turneul fetelor.

ATP – Mallorca

Adrian Mannarino – Corentin Moutet (joi, 13:00)
Câștigător – Adrian Mannarino (cota 1.45)

Este prima înfruntare directă între cei doi jucători din Franța. Mannarino, cu aproape 40 de locuri mai bine clasate decât adversarul său are și avantajul unei experiențe mai bogate în circuit. Mannarino are 5-2 record pe iarbă în acest an, cu două sferturi de finală deja bifate la Hertogenbosch și Queen’s. Mannarino i-a învins în acest sezon de iarbă pe Daniil Medvedev, fost lider mondial, și pe Taylor Fritz. Moutet are 2-2 record pe iarbă, la Mallorca reușind să lege două victorii la rând pentru prima dată în circuitul ATP, în acest sezon. Mannarino pornește astfel ca mare favorit pentru calificarea în semifinalele de la Mallorca.

Lloyd Harris – Pavel Kotov (joi, 13:00)
Câștigător – Lloyd Harris (cota 1.44)

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum în carieră. Sud-africanul Harris ocupă locul 298 mondial, în timp ce rusul Kotov se află pe 116. Învins în primul tur al calificărilor la Hertogenbosch și în primul tur pe tabloul principal Halle, Harris a adunat patru victorii consecutive la Mallorca, unde a trecut două tururi de calificare, revenind de fiecare dată de la set pierdut. Kotov a ratat prezența pe tablou în primele două turnee pe iarbă din sezon, pentru ca acum la Mallorca să vină și el din calificări. Pentru fiecare dintre cei doi meciul de joi este cel mai important al sezonului. Harris pornește cu prima șansă, venind dintr-o țară unde iarba este o suprafață predilectă de joc.

WTA – Bad Homburg 

Rebeka Masarova – Emma Navarro (joi, 11:00)
Câștigător – Emma Navarro (cota 1.78)

Despărțite de doar nouă locuri în clasamentul mondial feminin, iberica Rebeka Masarova și americanca Emma Navarro vor disputa primul lor meci una contra celeilalte în circuit. Învinsă în primul tur la Berlin, Masarova a făcut două ”victime” de top la Bad Homburg, eliminându-le în această săptămână pe Aliaksandra Sasnovich din Belarus și apoi pe Bianca Andreescu. Două meciuri de sub 18 game-uri fiecare. Dacă Masarova a disputat doar trei meciuri pe iarbă, Navarro are mai multe partide în picioare. Americanca de 22 de ani are 6-1 record pe iarbă în 2023, disputând finala turneului ITF de la Ilkley. La Bad Homburg a trecut de Nadia Podoroska în primul set (6-2, 6-0), pentru ca în optimi să o învingă pe Alize Cornet. De ținut minte că Podoroska o învinsese pe Masarova la Berlin.

Pe cele trei meciuri de mai sus am obținut cota cumulată de 3.71, iar cu o miză de 50 de lei se pot obține 185.83 de lei.

Selecțiile de mai sus au un caracter pur informativ, iar fiecare jucător are libertatea de a-și construi biletul în Betano după propria inspirație și pricepere. De asemenea, cotele pot suferi modificări până la ora meciurilor. 

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciurilor de mai sus se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Oferta „Decisiv din Primul Set” se aplică pentru pariurile Simplu și Multiplu plasate înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să mai aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Vezi toate știrile Betano

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close