GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un host SAMP trebuie să fie sigur și rapid, pentru a putea fi eficient in timp!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 14:48 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 14:48

Jocurile pe calculator reprezintă una dintre cele mai importante și populare activități desfășurate pentru obținerea unei stări de relaxare. Acestea sunt jucate atât de către copii cât și de către adulții care sunt în căutarea unei activități de relaxare. Pentru a ne putea bucura de adrenalina dar și relaxarea trăită în timpul jucării celui mai îndrăgit joc pe calculator este necesar ca, computer-ul utilizat să aibă caracteristici cât mai ridicate. 

Acest detaliu este foarte important în cazul în care jocul este de ultimă generație. Pentru a nu fi nevoiți să investim în permanență în îmbunătățirea calculatorului dar și pentru a trăi competivitatea care apare în momentul în care jucăm alături de alți jucători este necesară apelarea la un host SAMP.

Probabil că majoritatea jucătorilor profesioniști știu deja ce înseamnă un host SAMP însă cu siguranță că există și jucători pentru care acest concept este necunoscut. Ce reprezintă acesta și care sunt motivele pentru care este necesară utilizarea unui astfel de host sunt întrebări pe care cu siguranță le au foarte multe persoane care sunt pasionate de jocurile pe calculator.

Ce este un host SAMP?

Host-ul SAMP este un server care găzduiește toate informațiile necesare pentru ca un joc pe calculator să poată fi jucat în același timp de către un număr cât mai mare de jucători. Din ce în ce mai mulți jucători preferă să joace în rețea pentru că aceasta este singura modalitate prin care se pot juca alături de prieteni, familie, etc. 

Pentru ca experiența trăită în timpul unui joc multiplayer să fie cât mai plăcută este necesar ca rețeaua utilizată să fie cât mai sigură din toate punctele de vedere. Nimic nu este mai neplăcut decât să sacadeze jocul preferat. 

De asemenea, persoanele care nu fac parte din cercul de persoane care joacă respectivul joc nu trebuie să aibă acces la acesta. Așadar, este nevoie de un server de găzduire care să ofere posibilitatea de a putea juca în cele mai bune condiții jocul favorit. Astfel de firme există, HOSTCLUB, fiind una dintre acestea. 

Prin intermediul server-elor de gaming puse la dispoziție de către această firmă pot fi jucate în cele mai sigure condiții cele mai moderne și apreciate jocuri pe calculator.

Ce oferă achiziționarea unui server de gaming?

Industria jocurilor multiplayer s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani de zile pentru că a crescut cererea pentru astfel de jocuri. San Andreas este doar unul dintre jocurile care se bucură de un nivel de popularitate foarte mare printre jucătorii cărora le place să se joace în rețea. Această industrie generează profituri foarte mari ceea ce atrage atenția persoanelor care doresc să pornească o afacere dar nu au nici o idee foarte clară în ceea ce privește activitatea pe care doresc să o presteze. Pentru a putea crea o rețea de jucători cât mai mare este necesar ca server-ul care găzduiește toate informațiile necesare desfășurării jocului să fie cât mai stabil atât din punct de vedere al vitezei de rulare cât și din punct de vedere al siguranței. Accesul la un astfel de server poate fi achiziționat prin intermediul celor de la HOSTCLUB. Această firmă oferă acces la cea mai performantă rețea de game hosting din țara noastră. Totul la un raport preț - calitate excepțional. Server-ele oferite de către firmă oferă acces la cele mai mari comunități SAMP din țara noastră. Securitatea cibernetică oferită în momentul achiziționării server-ului este la un nivel atât de înalt încât nu poate fi spartă nici de către cei mai pricepuți hackeri. Prin achiziționarea unui server gaming nu se achiziționează doar accesul la comunitatea de jucători ci mult mai multe aspecte. Cele mai importante beneficii de care se bucură persoanele care optează pentru achiziționarea unui server gaming comercializat de către cei de la HOSTCLUB sunt următoarele:

  • Ip dedicat. Fiecare server gaming beneficiază de ip propriu pentru a putea evita situația neplăcută cauzată de funcționarea mai multor servere pe aceiași adresă.
  • Viteză crescută de citire/scriere a datelor stocate pe server. Este un detaliu foarte important pentru că este necesar ca un joc să funcționeze ireproșabil pentru a putea strânge o comunitate de oameni cât mai mare.
  • În momentul achiziționării, server-ul se activează în mod instant pentru a putea începe distracția prilejuită de jucarea celui mai îndrăgit joc pe calculator.
  • Zilnic se realizează backup pentru a putea evita o situație neplăcută. Server-ele puse la dispoziție de către HOSTCLUB sunt extrem de sigure însă există și situații excepționale. Pentru ca astfel de situații să nu afecteze buna desfășurare a jocului se realizează zilnic backup.
  • Asistență profesională. Alegerea celui mai eficient server de gaming este o misiune destul de complicată în cazul în care nu deții toate informațiile necesare. Din dorința de a oferi cele mai bune soluții, firma pune la dispoziția clienților serviciul de asistență profesională pentru ca aceștia să poată achiziționa server-ul de care au nevoie. De asemenea, prin intermediul acestui serviciu sunt rezolvate și eventualele neclarități care pot apărea în timpul utilizării server-ului de gaming.
  • Nu în ultimul rând, plata unui preț mult mai mic în comparație cu ofertele existente pe piață este un alt beneficiu care vine la pachet cu achiziționarea unui server gaming de la HOSTCLUB.

Așadar, există toate motivele pentru care firma menționată în rândurile de mai sus să fie accesată de către un număr cât mai mare de persoane care doresc achiziționarea unui host SAMP. De asemenea, oferă și posibilitatea de a putea achiziționa alte tipuri de server-e. Pentru a putea descoperi întreaga ofertă tot ceea ce trebuie să faceți este să achiziționați site-ul hostclub.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează