GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Un meci pentru istorie! SuperCotele pentru Bodo/Glimt – Sepsi

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2023 14:44 / Actualizat joi, 31 august 2023 14:44

Povestea care a luat naştere în 2011 este la un pas de cel mai important capitol de până acum. Sepsi OSK participă pentru al treilea an la rând în cupele europene, iar în acest moment este la doar 90 de minute distanţă de a accede – în premieră – în grupele unei competiţii UEFA.

Toate meciurile din Conference League beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi alte zeci de opţiuni de pariere. Vezi oferta pentru meciurile din Conference şi alege-ţi favoritele!

Înapoi în Scandinavia 

Prima ieşire a lui Sepsi în Europa a fost una scurtă, echipa din Sfântu Gheorghe fiind eliminată rapid, în turul doi din Conference, de Spartak Trnava. La a doua participare, Sepsi a reuşit deja să treacă de turul doi, dar a fost oprită de suedezii de la Djurgarden. 

Pentru a scrie istorie, Sepsi se întoarce în zona Scandinavă, acolo unde adversară îi este Bodo/Glimt, o echipă obişnuită cu aroma grupelor europene.

Progresul de până acum al formaţiei din SuperLigă este încurajator, pentru că Sepsi nu doar că a câştigat toate meciurile jucate în deplasare în acest sezon european, dar nici nu a primit gol. Iar apărarea este tocmai punctul forte al echipei lui Liviu Ciobotariu, pentru că golurile primite de Sepsi în acest sezon, în toate competiţiile, pot fi numărate pe degetele de la o mână. 

10.00 este cota pentru victoria lui Sepsi în Norvegia. Vezi oferta de SuperPariuri pentru Bodo/Glimt – Sepsi şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

De la Milan şi Roma la Sepsi 

De câteva sezoane, micuţul club din Norvegia a devenit abonat la competiţiile europene. La început nu a fost uşor şi eliminările din tururile preliminare din Liga Campionilor sau Europa League au venit rapid, însă experienţa acumulată a început să-şi spună cuvântul, iar în urmă cu un sezon, Bodo/Glimt a fost la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor. 

Anul acesta, Bodo se poate mulţumi doar cu Conference League, iar parcursul de până acum a fost fără cusur. 7-2 la general cu Bohemians şi 6-0 la general cu Pyunik sunt rezultatele din cele două duble disputate de nordici. 

Urmează un nou succes pe teren propriu pentru Bodo/Glimt? 2.20 este cota pentru victorie fără gol primit. 

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Cucerește plaja la Superbeach Open 2023

250 rotiri gratuite la jocurile Pragmatic care plătesc 4 tipuri de Jackpot! Profiți?

Cashback pe măsura jocului tău în Superbet Club

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează