GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un parior din MANGALIA a câștigat la MAGNUM BET aproximativ 200.000 de EURO, mai exact 881.532 de lei!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 17:54 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 18:07

Sunt cele mai multe bilete castigate intr-un timp scurt de un singur parior.

A reusit sa castige suma 881.532 lei, cu o investitie de 228.650 lei, practic castigand in in aproximativ o saptamana 652.882 lei, adica un plus de 285% din valoarea banilor pariati, dupa plata impozitului/castig datorat la stat.

In perioada 5 – 12 noiembrie, un parior din Mangalia in varsta de aproximativ 45 de ani, a incercat si a reusit sa-si mareasca veniturile prin pariurile sportive. A simtit ca acesta este singura modalitate prin care isi poate inmultii banii mai rapid, decat prin orice alte mijloace financiare.

Daca ar fi sa analizam biletele, inainte de plasare, am fi spus ca e o totala nebunie ceea ce face, insa el a mers pe instinctul lui de castigator.

A jucat pe tenis 8 bilete, atat pe WTA, cat si ATP la campionatele din Bulgaria si Austria si restul biletelor dedicandu-le fotbalului din Liga Campionilor, Europa League, amicalurilor dintre tari si baschetului din Euroliga.

MAGNUM desi este un brand aparut de numai 3 ani, foarte repede si-a castigat pozitia de lider in zona de est a Romaniei, ajungand in randul celor mai cunoscute sali de jocuri, avand in acest moment cea mai mare acoperire din zona Dobrogei , dar reusind sa se extinda in peste 10 judete din tara, ajungand azi la aproape 200 de agentii de pariuri si sali de joc si continuand un plan indraznet de extindere la nivel national.

Tinand cont de restrictiile impuse de autoritatile locale si centrale, la MAGNUM BET poti paria și online atat pe pariurile sportive, cat si pe toate jocurile tale favorite de tip slotmachines oferite de EGT! 

Intră pe magnumbet.ro si poti fi si tu castigator!

#pariurisportive #magnumbet #biletecastigatoare #megacastig

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Clejani
Clejani  •  03 Iunie 2022, 15:56

Atenție la această casă de pariuri. Magnum sunt țepari, mie mi-au oprit fara motiv 900 de lei si mi-au inchis contul dupa ce am câştigat. Am făcut plângere la Onjn, astept soluționarea problemei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close