GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un pariu de 25 RON cât un BMW X4

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 15:32 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 15:34

Pas cu pas, sportul revine la viață. Marile campionate de fotbal ale Europei s-au reluat sau sunt foarte aproape să o facă, primele turnee de tenis, Charleston (SUA) și Palermo (Italia), sunt deja programate la începutul lunii august, iar Formula 1 revine în weekend-ul 3-5 iulie, cu Marele Premiu al Austriei.

Pentru pariori, bucuria revenirii sportului este dublată de promoții excelente, așa cum sunt cele pregătite de agenția de pariuri și jocuri de noroc online Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026).

Cea mai recentă promoție marca Unibet debutează chiar astăzi (Vezi aici detalii), 15 iunie, se întinde pe toată durata verii și pune la bătaie nu mai puțin de 2.200 de premii plus un automobil BMW X4. 

Sute de premii în fiecare săptămână

Unibet știe cât de mult îți plac câștigurile extra, așa că îți oferă sute de premii în fiecare săptămână. Pe întreaga durată a promoției (15 iunie - 30 august), vor avea loc 11 extrageri săptămânale. La fiecare dintre ele se acordă următoarele premii:

  • 200 RON CASH pentru un număr de 50 de clienți. Acești bani intră direct în contul jucătorilor și pot fi retrași sau jucați în continuare
  • 100 RON bani bonus pentru alți 50 de clienți. Condiții de rulaj X5, la cote de minim 1.40 pentru pariuri sportive
  • 250 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown, în browser, pe mobil, pentru un număr de 100 de clienți. Câștigurile rezultate sunt acordate sub formă de bani bonus, cu condiții de rulaj 1X.

Cum participi la super promoția verii pregătită de Unibet 

Campania pregătită de cei de la Unibet se adresează atât clienților activi, cât și celor noi. Pentru a avea șanse la cele 2.200 de premii puse la bătaie + Marele Premiu Automobil BMW X4, trebui să te înscrii la promoție și să joci minim 25 RON la pariuri sau jocurile de cazino.

Sunt eligibile toate pariurile de minim 25 RON plasate cu bani reali, pre-meci sau live, pe evenimente sportive, la o cotă minimă 1.40 pe bilet. Trebuie să mai știi că pariurile închise mai devreme, cu Cash Out, nu îți vor aduce tichete la extragere. Numărul maxim de tichete cu care poți participa la oricare din extragerile la sorți este nelimitat.  

Așa cum menționam, poți acumula tichete și dacă joci la sloturile din secțiunea Casino sau la mesele din cazinoul live. Singura condiție impusă aici este miza de minim 0.50 per rotire în cazul sloturilor.

Cum câștigi tichete extra pentru tragerile la sorți

Cu cât vei aduna multe tichete, cu atât șansele de câștig vor fi mai mari, astfel că e bine să știi că poți primi și tichete extra. Vei primi un tichet cadou dacă îndeplinești ambele condiții. Adică sa pariezi 25 RON și sa rulezi alți 25 RON la cazino. Exemplu: dacă rulezi 100 RON la pariuri sportive si 100 RON în cazino, pe parcursul unei săptămâni din perioada promoției, vei primi 12 tichete (4 pentru cei 100 RON mizați la pariuri, 4 pentru cei 100 RON rulați la jocurile de cazino plus 4 tichete extra)

Un pariu de 25 RON cât un BMW X4

Un alt amănunt foarte important care trebuie precizat este faptul că absolut toate tichetele acumulate pe perioada promoției vor intra în extragerea finală la care se va acorda Marele Premiu - BMW X4.

Fiecare dintre extragerile la sorți săptămânale vor avea loc în zilele de luni, iar premiile se vor credita în maxim 72 de ore.

Marele Premiu - BMW X4 va fi acordat la finalul campaniei și nu poate fi schimbat pentru alternativă cash. Fericitul câștigător va fi contactat în termen de 72 de ore de la data extragerii.

Unibet, operator licențiat ONJN în România cel puțin până în anul 2026, este unul din cele mai populare branduri de pe piața internațională de gambling, cu aproximativ 17 milioane de clienți în peste 100 de țări și o experiență de peste 23 de ani în domeniu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează