GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un service auto profesional este acela care are în dotare elevatoare auto de calitate!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 17:37 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 17:37

Pentru ca totul să meargă ca pe roate, un service auto trebuie obligatoriu să fie dotat cu cel puțin un elevator auto, fie simplu, fie în două coloane și așa mai departe. Pentru o gamă variată de astfel de aparaturi pentru service-uri auto sau vulcanizări auto, există pe piață o mulțime de distribuitori care vă pun la dispoziție pe site-ul lor, tot ce este necesar dezvoltării unei astfel de afaceri de success, acestea fiind pentru toate buzunarele și oferind un foarte bun raport preț/calitate.

Pe lângă competentele angajaților care sunt foarte importante într-un astfel de domeniu, foarte importanta este aparatura folosită care trebuie să fie profesională, pentru o calitate înaltă a serviciilor prestate dar și sigură pentru utilizatori, lucru foarte important în orice domeniu de activitate deoarece siguranță angajaților este esențială, în special dacă discutăm despre un service auto.

Aparatura profesională este absolut necesară unui service auto atâta timp cât este de cea mai bună calitate, ajutând mecanicii să își desfășoare activitatea în condiții optime, putând fi reglate în funcție de preferințe și necesitate, astfel încât celui care își desfășoară activitatea, să îi fie mult mai ușor să schimbe de exemplu uleiul sau anumite piese care sunt greu accesibile cum s-ar întâmplă în cazul utilizării unui cric clasic sau hidraulic. Elevatoarele auto din ziua de astăzi sunt ușor de utilizat, performante și sigure, în special dacă sunt achiziționate din surse de încredere.  

Elevatoarele din ziua de astăzi, sunt construite în conformitate cu cele mai noi norme de siguranță și de calitate în vigoare și dețin certificate de garanție, fiind echipamente de o calitate premium, iar atenția cu care au fost construite ne indică faptul că acestea pot fi utilizate chiar și zece ani fără a avea nevoie de intervenții deci cu siguranță nu vă vor lăsa la greu, în condițiile în care sunt operate corespunzător și fără a fi suprasolicitate sau manevrate greșit. Este de menționat și faptul că, orice elevator are nevoie de mentenanță și verificare periodică, conform specificațiilor date de producător.

Un service auto profesional este acela care are în dotare elevatoare auto de calitate!

Odată cu evoluția tehnologiei un elevator auto a devenit indispensabil din dotarea unui service mic sau mare , dispărând astfel din peisaj cricurile care puteau fi incomode, instabile și periculoase pentru angajați. Cel mai mare atu al acestor aparate precum un elevator sau un hebebühne este ușurință cu care se lucrează la autoturisme, fiind ușor de ajustat în înălțime în funcție de preferințele mecanicului făcând astfel ușor de reparat sau schimbat orice piesa a mașinii indiferent localizarea piesei respective.

În ziua de astăzi, prețurile pentru elevatoare auto profesionale sunt din ce în ce mai accesibile pentru toate tipurile de aparaturi, fiind ideale pentru service-urile care doresc să presteze servicii de calitate, astfel încât să își mulțumească și să mărească clientela. Bineînțeles că aceste prețuri diferă în funcție de dimensiuni, de tipul elevatorului, de greutatea pe care o pot ridica și de dotările acestuia care sunt diverse.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți la conducerea unui service auto sau doriți să porniți o astfel de afacere, atunci trebuie să aveți în vedere achiziționarea unor elevatoare auto de cea mai bună calitate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează