GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unde dai și unde crapă gheața! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de lei

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 12:42 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 12:52

Am văzut bilete cu handbal, tenis, baschet, la handicap, toate sunt normale. Sporturi de auzi peste tot de ele și tipuri decente de pariuri. A, era și volei, da, să nu uităm. Am văzut și din ligile secunde sau a treia sau a patra a Islandei (dacă există așa ceva). Și am văzut pe ele câștiguri mari, serioase.

Dar nu am văzut până azi 7 meciuri de hochei pe același bilet și toate nimerite. Jucătorul Fortuna este un specialist în câștiguri. Acum vreo lună a luat ca acceleratul 1.2 milioane de lei cu 4 bilete identice. A câștigat câte 300.000 de lei cu fiecare. A luat peste 20 de meciuri de fotbal pe bilet (de tip ‘goluri’ sub/peste și ‘marchează gazdele/oaspeții’), așa că i s-a adăugat din oficiu și premierea dublă Fortuna.

Acum a pus 5 bilete din hochei, toate identice, toate câștigătoare (tot 300.000 de lei câștig pe fiecare bilet). A avut meciuri de hochei din SUA și Canada. Miza a fost de 420 de lei pe bilet, cotă totală 720. 

Unde dai și unde crapă gheața! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de lei

Pe lângă asta, el și-a mai adăugat colac peste câștig un bilet separat. Tot meciuri de hochei, dar biletul a fost de data asta sistem. A mizat 6.500 de lei și a câștigat 117.000 de lei. Cum era cu doi iepuri dintr-o lovitură? Da, îi prinzi pe fortuna.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează