GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unde developăm poze în pandemie?

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 17:52 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 17:52

În mijlocul pandemiei, când depresia atinge cote maxime, poate ți-ar face bine să-ți reîncarci un pic bateriile cu soarele și relaxarea din vacanța de vară care tocmai s-a încheiat, să revezi locurile frumoase pe care le-ai vizitat și să-ți amintești de experiențele plăcute pe care le-ai trăit.

FotoPrinter - centrul foto online

FotoPrinter.ro este centrul foto online care se ocupă cu developare poze digitale, tablouri canvas și alte produse complementare domeniului fotografiei digitale. Site-ul lor este organizat ca un magazin online obișnuit iar tot ce ai de făcut este să plasezi comanda și să încarci pozele pe site. Poți alege între toate formatele standard de fotografii precum 9x13 și 10x15 cm dar și formate mai mari precum 10x15 cm / 21x30 cm / 30x42 cm mergând până la printuri de suprafețe mari (de mai mulți metri pătrați.)

Vei primi comanda acasă prin curier rapid, taxa de livrare fiind de 15 lei, fixă indiferent de greutatea produselor comandate sau de localitatea unde se face livrarea.

Decorează-ți casa cu un tablou canvas personalizat 

Tablourile canvas sunt tablouri fotografice, printate pe pânză, material similar unui tablou obișnuit, care se pot realiza la dimensiuni și în forme foarte variate. Sunt de foarte mare efect când sunt folosite pentru a-ți decora casa sau biroul cu o imagine care ți-e dragă. 

... sau cu o reproducere după o pictură celebră!

Poți comanda de asemenea reproduceri după picturi celebre, în special dacă apreciezi arta și vrei să-ți decorezi spațiul în care locuiești sau muncești cu creațiile pictorului tău preferat!

Magneții foto personalizați sunt suveniruri deosebite

Magneții foto personalizați pot fi oferiți celor dragi ca un suvenir original și necostisitor, mai ales la dacă plănuiești să organizezi evenimente importante precum nuntă, botez, aniversare, onomastică etc. 

Și bineînțeles poți să-i înveselești și pe ceilalți!

Oferă-le un moment de relaxare și deconectează-i de la stres cu un cadou foto de la FotoPrinter.ro - centrul foto online. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează