GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unde găsești folie profesională solarii la prețuri imbatabile

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 19:54 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 19:54

Probabil ați observat deja faptul că, în mediul rural, majoritatea locuitorilor dispun în spatele casei de un solar sau o seră, în care își cultivă propriile legume. Așa au început antreprenorii din acest mediu sa își dezvolte, tot mai des, afaceri ce țin ce producția de fructe și de legume (în special), pentru că au înțeles cât de importantă este hrana proaspătă pentru oameni, care încep să aprecieze din ce în ce mai mult prospețimea legumelor autohtone, pe care le pot achiziționa chiar și din online, cu livrare la domiciliu. 

Este o practică mai nouă la noi în țară, dar este extrem de eficientă: legumele sunt livrate proaspete, în ziua în care au fost recoltate, astfel încât clienții să se bucure de prospețimea și savoarea acestora. Un avantaj major al acestei nișe îl reprezintă contextul pandemiei, care a făcut să explodeze comenzile online și livrările la domiciliu, deci este un moment prielnic să treci la digitalizarea afacerii, dacă nu ai făcut-o deja până acum.

Producțiile intense de legume nu ar fi posibile dacă serele și solariile nu ar fi acoperite cu folie profesională special destinată acestui scop, pentru că aceasta protejează plantele de ploi extreme, grindină sau chiar de căldura extremă, pentru că filtrează razele solare fără să priveze plantele de lumina necesară pentru creștere. 

Este ușor de mânuit și poate fi ușor dată la o parte, pentru a permite aerului să circule pe perioada zilei, și la fel de ușor se poate pune la loc, pe timp de noapte, pentru a ține la distanță dăunătorii animali. Unde găsești folie profesională solarii la prețuri imbatabile? Folia este accesoriul cel mai important din toată această schemă, dar daca achizitionati folie profesionala solarii de la RegalFermierul.ro, atunci veți putea să faceți și economii substanțiale de bani, pentru că site-ul oferă prețurile corecte și accesibile pe care orice producător ar trebui să le ofere clienților lor. Convinge-te de acest lucru cu o vizită pe site. 

Dacă nu ați avut până acum tangențe cu RegalFermierul.ro, atunci câteva cuvinte de introducere v-ar putea ajuta să îi cunoașteți mai bine: este un producător ce pune la dispoziție cele mai calitative materiale de construcții pentru sectorul agricol, accesorii de grădinărit și alte accesorii pentru agricultură la prețuri accesibile, cu un raport calitate – preț corect care se resimte. Deși dispune și de un sediu fizic, RegalFermierul.ro este disponibil și în online 24 / 7, pentru clienții care nu se află în acelasi oraș cu ei. Cumpărăturile online au cunoscut un boom incredibil în ultimii doi ani și oamenii au început să îi aprecieze tot mai mult utilitatea. Și pe bună dreptate, pentru că nimic nu este mai comod decât să faci cumpărăturile de acasă și să îți fie livrate produsele direct la domiciliu (eviți trafic, stat la cozi și timp pierdut).

Folia este și ea de mai multe feluri, așadar dacă îți dorești ceva anume, alege produsul în funcție de nevoie. Foliile se încadrează în urmatoarele categorii, și anume: folie de acoperire, folie de mulcire, folie termică, folie de pereți (pentru sere și solarii) și folie tip agril. În cazul în care nu știi ce produs ți se potrivește, nu ezita să contactezi echipa producătorului și să ceri un sfat. Specifică exact ce dorești și se vor găsi imediat și răspunsuri și soluții la întrebările și nevoile tale și ale recoltelor personale. Nu este niciodată prea târziu să învățăm informații noi, în special când vine vorba de propria afacere pe care o manageriem. Antreprenoriatul este domeniul în care ai mereu câte ceva nou de învățat, dacă dorești să fii pe piață pentru foarte mult timp sau chiar să te extinzi pe mai multe nișe (fie ele din aceeași categorie sau nu).

Ca și producător de legume, nu ai cum să ieși în pierdere dacă manageriezi cum trebuie afacerea. Deși activitatea principală o constituie comerțul cu legume proaspete, nimic nu te împiedică să prelucrezi legumele care îți rămân pe stoc (pentru că se mai întâmplă și astfel de cazuri) și să le vinzi sub formă de murături, zacuscă sau uscate / pudră sub formă de condimente sau să le consumi împreună cu familia sub această formă. 

Trebuie să ai mereu în vedere următoarea zicală, și anume: nimic nu se pierde totul se reciclează (pentru că este valabilă și în cazul legumelor). Cu resturile vegetale care îți rămân după ce ai terminat de recoltat, poți face compost sau hrană pentru animalele din gospodărie, iar din legumele culese poți salva semințe pentru anul următor, ca să nu fi nevoit/ă să le cumperi din altă parte. 

Nu în ultimul rând, ca și un ultim sfat, nu uita că în orice afacere contează foarte mult partenerii cu care te asociezi, așadar alege cu grijă pe cine dorești să ai aproape atunci când faci business, pentru că de această alegere depinde și succesul tău. 

RegalFermierul.ro este partenerul pe care merită să îl ai aproape, dacă activezi în domeniul legumiculturii și nu numai și dorești o colaborare pe termen lung, fără să faci rabat de la calitate. Vizitează-le site-ul, află informații despre ei și ia legatură cu un membru al echipei, este important să stabilești o relație telefonic, pentru a putea stabilii mai ușor termenii unei eventuale colaborări directe între producători. Restul lucrurilor vor veni de la sine. Orice afacere începe cu pași mici, dar care nu trebuie neglijați, pentru că de la pași mici la un salt mare mai există acel drum intermediar pe care trebuie să îl parcurgi cu grijă și cu strategii proprii.

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează