GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unde rezervăm online o parcare la aeroportul Otopeni

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 11:26 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 11:26

Un procent foarte mare dintre cei care calatoresc cu avionul, o fac planificat si ajung cu masina personala in aeroport. Un procent foarte mare dintre cei care calatoresc, aleg rezervari hoteliere din timp, rezervari de parcare aeroport. Astfel, luand in considerare aeroportul Otopeni, cei mai multi dintre cei care calatoresc ajung cu masina la aeroport unde posibilitatile de a parca masina sunt limitate. 

Rezervarile pentru un loc de parcare in otopeni se pot face si online, iar recomandarea ar fi sa se si achite online. Parcarile din zona Otopeni ofera mii de locuri de parcare, insa numarul mare de turisti si calatori poate fi o problema in sezonul de vara. Luăm în considerare un an mai vechi, doar în anul 2018 pe Aeroportul Henri Coandă au tranzitat 13.824.830 de pasageri. În 2019, numărul a fost de 14.704.376 de calatori. După pandemie, anul 2020 și 2023 se anunță a fi tot un an cu mult trafic aerian. 

De ce recomandăm o rezervare online pentru parcare in otopeni? Deoarece pe procedurile de check-in in aeroport se pierde destul timp, sigur nu ati mai dori sa pierdeti timp si pe gasirea unei parcari pentru autoturism in zona Otopeni. 

Unde rezervăm online o parcare la aeroportul Otopeni

Mare atenție:

  • Site-ul unde rezervați parcarea să aibă vechime în domeniu.
  • Să fie cât mai aproape de aeroport.
  • Sunați pentru orice informație înainte să rezervați.
  • Verificați dacă: se oferă transport aeroport-parcare pentru a nu pierde timp în aeroport.

 

Playtech: BOMBĂ! Flavius Nedelea a RUPT TĂCEREA după despărțirea de Anamaria Prodan. ADEVĂRUL s-a aflat ACUM!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează