GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Under Armour a deschis magazin online in Romania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 16:07 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 20:55

Kvantum Sport, distribuitorul oficial Under Armour in Romania, a lansat la sfarsitul lunii iunie platforma online www.kvantumsport.com care comercializeaza echipamente sportive ale renumitului producator american. In magazinul online sunt disponibile cele mai noi echipamente Under Armour pentru antrenament, alergare, baschet, golf si timp liber. 

Fanii brandului Under Armour pot gasi in e-shop cele mai importante colectii:  Project Rock realizata in colaborare cu indragitul actor Dwayne Johnson, Curry ce poarta semnatura starului din NBA Stephen Curry si HOVR - cea mai inovativa colectie de pantofi de alergare.

Under Armour a deschis magazin online in Romania

Kvantum Sport este distribuitorul oficial Under Armour in regiunea Balcanica. Compania a intrat pe piata din Romania in anul 2017 si are in acest moment in portofoliu o retea de 5 magazine Under Armour in Bucuresti si Cluj, urmand sa inaugureze un nou magazin in Brasov, in luna octombrie a acestui an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează