GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Under Armour a deschis primul magazin din Constanța în City Park Mall

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 14:38 / Actualizat joi, 03 martie 2022 14:41

Kvantum Sport, distribuitorul oficial Under Armour în Romania, a inaugurat pe 3 martie 2022 primul magazin din Constanta și îi așteaptă pe constănțenii care au un stil de viață activ cu echipament sportiv pentru performanță.

Under Armour este situat în City Park Mall, la nivelul -1 și ocupă o suprafață de peste 210 mp. Brandul american este unul dintre cei mai importanți producători de echipament sportiv la nivel mondial. În noua locație, cei pasionați de mișcare vor găsi articole specializate pentru antrenament în sală, alergare, baschet și alte sporturi, personalizate pentru toate categoriile de sportivi, indiferent de vârstă.

Under Armour a debutat în anul 1996 și este unul dintre liderii mondiali în producția de echipament sportiv. Brandul a fost creat în Baltimore SUA de Kevin Plank, un fost jucător de fotbal american, cu obiectivul de produce echipamente sportive pentru atleții profesioniști sau amatori care isi propun îmbunătățirea performanțelor.

Under Armour a deschis primul magazin din Constanța în City Park Mall

Încă de la inceput, Under Armour a investit în dezvoltarea de noi tehnologii care s-au impus rapid în randul atleților și au devenit esențiale pe durata antrenamentelor sau a competițiilor sportive.

Under Armour se concentrează pe toate etapele din viața unui atlet: pregătirea, competiția și recuperarea post efort. Astfel au fost înglobate în echipamente materiale cu proprietăți speciale care permit creșterea rezistenței și accelerarea procesului de recuperare, o etapă crucială pentru îmbunătățirea performanțelor.

Brandul a rămas mereu fidel misiunii de a face atleții mai buni prin pasiune, design, urmărirea neîncetată a inovației.

Under Armour este prezent în România din 2017 prin intermediul distribuitorului regional Kvantum Sport, care deține în acest moment o rețea de retail la nivel național cu 6 magazine monobrand în București, Brașov, Cluj Napoca, un factory outlet în București și un magazin online - www.kvantumsport.ro.  

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează