GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Under Armour este partener tehnic al Bucharest Halfmarathon 2021

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 16:30 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 16:30

La început de septembrie Bucureștiul este locul unde se desfășoară unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din Romania - Semimaratonul Bucureștii. Evenimentul a reușit să aducă la lina de start, încă din prima ediție, pe lângă alergători din toate colțurile tarii, și iubitori ai acestui sport din toata Europa și nu numai.

În zilele de 4 si 5 septembrie sunt așteptați să concureze peste 10.000 de sportivi, care se vor întrece într-una dintre probele competiției - 10km, 21km sau ștafetă 3 x 7km.

Traseul de concurs este deja tradițional, linia de start este poziționată aproape de Palatul Parlamentului, în zona Parcului Izvor.

Ca și in cazul edițiilor anterioare, Under Armour este partenerul tehnic al acestei competiții și va oferi tricourile de alergare pentru toți participanții. De asemenea Under Armour  a pregătit un stand special, unde alergătorii pot testa cei mai noi pantofi de alergare cu chip de monitorizare a parametrilor alergării integrat și pot descoperi funcționalitățile aplicației MapMayRyn, un adevărat antrenor personal.

Standul Under Armour va fi deschis în perioada 3- 5 septembrie și este poziționat în zona Sport Expo din Parcul Izvor, locul de unde se ridica kit-urile și numerele de concurs pentru cursă.

Descoperă noua colecție Under Armour în magazine și online pe www.kvantumsport.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează