GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unibet, partener al distracției la Festivalul Nostalgia 2022

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 10:21 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 10:21

Anii ’90 – 2000, sursa de inspirație a Festivalului Nostalgia 2022, reprezintă exact perioada în care a început activitatea Unibet, devenit între timp unul dintre cele mai cunoscute branduri de jocuri de noroc online din lume. 

Legătura dintre Festivalul Nostalgia și Unibet vine așadar în mod firesc, iar publicul va beneficia de acest parteneriat oficial prin prisma numeroaselor activități pregătite de Unibet în contextul festivalului care se va desfășura în perioada 24-26 iunie 2022 în Parcul Izvor din Capitală.

„În 2022, vom produce un singur eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost. Vă puteți aștepta la ceva foarte mare.” „Vom ocupa bulevardul și Parcul Izvor din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special.”, au anunțat organizatorii Festivalului Nostalgia pe rețelele de social media.

De inserat video: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZRHtybn3qBw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

O mulțime de activități inspirate din anii ’90 au fost pregătite de Unibet pentru toți românii dornici de o astfel de nostalgie. Echipa Unibet va fi prezentă în zona principală a Orășelului Nostalgia, cu un Dome de 11 m și un alt cort secundar și promite multe surprize pe parcursul celor 3 zile ale show-ului din București.

Mai mult decât atât, implicarea Unibet ca partener oficial vine și cu extra beneficii pentru cei mai norocoși urmăritori ai brandului Unibet pe rețelele de socializare, acolo unde se vor oferi abonamente duble pentru toate cele 3 zile ale festivalului din Parcul Izvor.  

Organizatorii au anunțat că Orășelul Nostalgia va fi împărțit în 5 cartiere, după cum urmează: Pe Maidan (cartierul principal), Disco Loca (cartierul latino), Hip-Hop, Space Disco (cartierul electro) și Cartierul Șucar. 

Unibet, partener al distracției la Festivalul Nostalgia 2022

25 de ani de Unibet - povestea continuă inclusiv în România

Unibet este un brand internațional de succes în domeniul jocurilor de noroc online, asociat cu performanța și inovația. Printre cele mai importante reușite din istoria companiei se numără lansarea funcției Cash Out în 2003, Live Streaming și Pariuri pe mobil începând cu 2004, primele sloturi pe mobil în 2005, Live Cazino în 2009, seria de turnee Unibet Open începând cu 2007 și cel mai mare câștig la cazino din toate timpurile, acordat în anul 2017.

În România, Unibet este prezent cu licență locală încă din anul 2015, având un angajament puternic pe piața românească de pariuri sportive, cazino, poker și bingo. De la pariuri pe evenimente în desfășurare la sloturi și ruletă cu dealeri live, întreaga ofertă de jocuri Unibet este ușor de accesat în orice moment, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. 

Unibet, partener al distracției la Festivalul Nostalgia 2022

DE INSERAT FOTO 1 UNIBET

O mulțime de opțiuni de pariere pe evenimente din peste 25 de sporturi plus divertisment și politică, la care se adaugă blackjack live, baccarat live, bingo sau poker online – iată cât de consistentă este gama de produse de divertisment oferită de Unibet publicului din România.

Pe lângă oferta completă de jocuri, cei de la Unibet organizează periodic campanii promoționale cu premii senzaționale, precum autoturisme Audi sau BMW și multe altele.

Urmăriți Unibet pe rețelele de socializare și participați gratuit la concursurile cu premii în abonamente la Festivalul Nostalgia! Iar dacă ajungeți în Parcul Izvor în oricare din cele 3 zile al evenimentului, nu uitați să vizitați „Cartierul Unibet”, acolo unde puteți participa la o serie de activități distractive retro!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează