GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Uniformele medicale pentru bărbați de la MediFashion - confort, funcționalitate și eleganță

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 17:56 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 17:56

Nimeni nu merge de plăcere la medic. Scopul vizitei, problema de sănătate care trebuie rezolvată, interiorul sobru al cabinetului medical, precum și personalul medical îmbrăcat în halate albe amplifică, de cele mai multe ori, stresul pacientului. Însă vizita la medic se poate desfășura și altfel. Oferta de uniforme medicale de la MediFashion ține seama de toate gusturile în materie de croială și culori, nefăcând rabat de la calitate și funcționalitate. Renunțând la severitatea uniformei albe, medicul facilitează relaxarea pacienților săi și creează o punte de comunicare cu aceștia, benefică actului medical. 

Chiar și în materie de uniforme medicale pentru bărbați, diversitatea de modele este întotdeauna binevenită, iar personalul medical de sex masculin are libertatea de a alege ținuta care răspunde cel mai bine gusturilor vestimentare ale fiecăruia, precum și dorințelor în ceea ce privește mesajul subtil pe care medicul sau asistentul vrea să îl transmită pacientului care intră în cabinetul său. 

Uniforme medicale cu personalitate

Așa ar putea fi caracterizate uniformele medicale de la MediFashion. Ele alcătuiesc ținuta cadrelor medicale, îndeplinind în același timp criteriile funcționalității și adăugând farmec unei vestimentații care în trecut era considerată anostă și sobră. Fiecare cadru medical, femeie sau bărbat, poate alege culoarea halatului, pantalonilor sau poate opta pentru o ținută întreagă. Faptul că medicul se simte confortabil cu aspectul său, îl face să se simtă mai apropiat de pacient, iar barierele de comunicare dintre cei doi sunt mai ușor eliminate. 

La MediFashion se gasesc uniforme medicale confecționate dintr-un material tratat antimicrobian EPA, prin tehnologia Certainity cu nanoioni de argint. Tratametul protejează țesatura de contaminarea cu bacteriile intraspitalicesti și reduce apariția mirosurilor neplăcute. Siguranța materialului tratat cu ioni de argint reprezintă un plus al acestor piese vestimentare. 

Pantaloni medicali pentru diverse stiluri vestimentare

Oferta de pantaloni medicali pentru bărbați a magazinului online MediFashion.ro este variată și cuprinde o paletă largă de culori și croieli elegante și confortabile în același timp. Dacă medicul este o persoană care preferă o linie mai clasică a pantalonilor, poate alege modelul de pantaloni medicali bărbătești Infinity, cu talie medie și închidere cu fermoar și nasture. Buzunarele mari și discrete totodată permit purtarea in interiorul acestora a unor instrumente utile personalului medical, chiar și a telefonului mobil sau a unei agende mai mici. Sunt disponibili în patru nuanțe: olive, carribean blue, navy și black.

Pentru un stil mai sportiv, o ținută confortabilă și dinamică, bărbații din sistemul medical pot alege modelul depantaloni medicali bărbătești Jogger. Banda elastică de la mijloc, banda din jerseu de la gleznă, precum și buzunarele cu fermoar adaugă un confort sporit și dau siluetei medicului un aer dinamic și prietenos. Sunt, de asemenea, disponibili în patru nuanțe pline de stil și personalitate, de la clasicul negru la nuanța de gri pewter.

Cu uniformele medicale de la MediFashion, personalul de sex masculin din domeniul sănătății beneficiază de ținute vestimentare moderne, alcătuite cu stil și eleganță, și, în același timp, are la dispoziție piese confortabile și funcționale, care pun accent pe curățenie și siguranța pacienților.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează