PUBLICITATE

Update-uri utile pentru viitor » O cursă încheiată în puncte de ambii piloți și îmbunătățiri tehnice care vor conta în următoarele evoluții pentru Renault.

Luni, 17 Septembrie 2018, 10:55

Singapore a fost o cursă aniversară atât pentru Carlos Sainz, care a alergat în al 75-lea său Grand Prix, cât și pentru Nico Hulkenberg, care a adunat exact dublu, 150!

Spaniolul a rememorat parcursul de anul trecut, descriindu-l drept "probabil cea mai bună cursă pe care am făcut-o vreodată în cariera mea în F1". Hulkenberg, la rândul său, a spus despre Marele Premiu de la Singapore că este "unic, singura cursă cu adevărat nocturnă pe care o avem în calendar". Amândoi au încheiat competiția de anul acesta în puncte, locul 8 pentru Carlos, locul 10 pentru Nico!

Directorul tehnic Nick Chester a vorbit despre îmbunătățirile aduse mașinilor în ultimele săptămâni, notând că acestea s-au comportat bine pe pista sensibilă de la Monza. "Echilibrul a fost bun, am avut câteva lucruri în plus care au funcționat cum ne-am dorit, update-uri la bargeboard și la sidepod, utile pentru următoarele curse", a punctat el. De asemenea, Alain Prost, consilier tehnic la Renault din 2017, apreciază viitorul echipei: "Când găsesc o provocare interesantă cu un obiectiv important, ceva care e bun pentru mine, pentru viața mea, pentru mintea mea, de ce nu?", adăugând că aducerea lui Ricciardo alături de Hulkenberg pentru sezonul 2019 este o mișcare bună, fiindcă "nu vom cheltui bani până nu știm că merită". Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (3)

dinamo_fan  •  17 Septembrie 2018, 12:32

ca sa intri in primii 6 ar trebui sa ai masina de primii 6.

dora  •  17 Septembrie 2018, 11:22

O alta cursa slaba. Daca nu intri in primii 6 degeaba concurezi. Nu a mers deloc in ritm. E circuit stradal ingust, de-asta nu a fost depasit. Apropo, nu cumva a ignorat steagurile albastre ?

dinamo_fan  •  17 Septembrie 2018, 11:07

O cursa buna pentru Renault. Interesant a fost ca intarziatul cu un tur Hulkenberg a reusit pe final de cursa sa mearga in ritm cu trenuletul din spate Bottas- Raikkonen - Ricciardo care nu au reusit sa-l depaseasca.

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1