GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Urmărește meciurile din fotoliul răsfățului by Masatto

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 13:19 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 13:19

În  vremurile actuale, dacă plănuiți o seară a băieților, out, fie vă loviți de restricțiile actuale, fie chiar de lipsa de confort. Este plăcut să ieși în oraș, să urmărești meciul favorit în grup, dar mai comod este să faci asta în intimitateacasei. Mai ales când în living este și un fotoliu Masatto care răsfață simțurile.

În timp ce meciurile din Campionatul European de Fotbal 2021 sunt urmărite cu interes și cu sufletul la gură pentru că și pariurile sunt în toi, relaxarea vine de la masajele pe care fotoliile Masatto le pot desfășura. Iată cum!

La final de zi masajul este mână cerească

Meciurile sunt programate la final de zi, acel timp când devine momentul poate mai plăcut al zilei pentru orice fan al fotbalului sau al sportului, în general. La 19, 21 sau orele 22 meciurile sunt în toi. În plus, pe toată durata Campionatului cei care doresc să parieze urmăresc mai toate analizele și predicțiile dinaintea meciurilor și investesc timp serios în acest hobby sau doar activitate de timp liber. Pentru că timpul petrecut astfel să fie și mai relaxant, un fotoliu de masaj Masatto poate fi fix ce trebuie.

Cum ar fi ca în timp ce îți desfășori munca să ai parte și de un masaj? Sună aproape imposibil, irațional mai ales din rațiuni practice. Dar se poate! Fotoliile de masaj Masatto au revoluționat modul în care poți să te bucuri de astfel de sesiuni terapeutice. Sunt fotolii versatile, ce țin cont și de design, deci au și o eleganță aparte, sunt rezultatul unor ani de cercetări și aduc o tehnologie de înaltă clasă în prim plan.

Concret, aproape la fiecare tip de fotoliu de masaj vorbim despre zero gravity, adică de un mod unic în care fotoliul își modifică poziția și implicit corpul ocupantului. Aliniază corpul, astfel încât picioarele să fie la un nivel mai înalt, în poziția de gravitație zero. Este un prim pas care ajută la relaxare, căci nu se mai resimte presiunea asupra unor zone. E ca și când cineva preia mare parte din greutatea corporală. Și se simte o diferență imediată, mai ales de către cei care suferă de dureri de spate sau de picioare, spre exemplu.

Urmărește meciurile din fotoliul răsfățului by Masatto

Masajul care redă energia

Dacă ai simțit la un  moment dat că oboseala acumulată îți fură din plăcerea de a trăi, de a savura unele momente, atunci știi în mod sigur și că o rețetă minune care să îți readucă într-o stare de bine, nu există. Există în schimb eforturi constante pentru a recâștiga starea de bine, fizică și psihică. Există fotolii de masaj precum cele de la Masatto care prin funcții variate pot contribui activ la redarea stării de energie pentru oricine, fără efort însă.

Divina, unul din fotoliile de top din gama Masatto, se laudă ca fiind unic prin faptul că are un sistem patentat de masaj cu două mecanisme de masaj 4D integrate pentru spate. Nu este singurul aspect cu care reușește să cucerească, căci fiecare componentă a sa este o funcție bine gândită. Spre exemplu poți încărca wireless telefonul, în timp ce asculți muzică sau urmărești meciul preferat, controlând totul prin aplicație sau prin butoanele de pe brațul fotoliului.

Seri dedicate exclusiv vouă, cu relaxare și meciuri

Există un stereotip în ceea ce privește seara perfectă a unui bărbat, cu o băutură lângă el și privind meciurile. De fapt, bărbatul modern își dorește să aibă parte de un timp plăcut în timp ce vizionează activități sportive, nu doar le practică, își dorește să fie în formă, să fie mereu la cote maxime de energie și bună dispoziție. Ori un fotoliu de masaj Masatto este despre acest răsfăț, dar și necesitate în același timp.

Spunem bucurați-vă de fotbal, dar acum iată că vă puteți bucura de programele sportive în completare perfectă cu o ședință de masaj terapeutic. Dacă sunteți și persoane cu dureri de spate sau cervicale, cu atât mai mult veți simți diferența când veți beneficia de masaje constante.

Inovația Masatto este accesibilă publicului larg. Descoperiți Masatto și cereți testarea acasă, gratuit, a oricărui tip de fotoliu dorit. Puteți beneficia de 30 de zile timp în care să vă bucurați de testul practic despre ce poate să ofere un fotoliu de acest gen. Bucurați-vă de fotbal mai plăcut ca oricând, cu răsfăț by Masatto!

Contact:

+40 726 748 425

[email protected]

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează