GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Urmăriți finalele Ligii OMEGA Dota 2 de 650.000 USD

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 13:59 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 14:02

Cea mai mare finală Dota 2 din 2020 începe

Iubeşti misterul, adrenalina şi eroii antici? Cu siguranţă vei fii captivat de Dota 2 OMEGA League.

Pregăteşte-te să trăiești la intensitate maximă alături de campioni, eroi şi zeii antichităţii, pregăteşte-te de turneu! Fii parte din poveste alături de personajele îndrăgite, trăieşte experienţele unice alături de echipele preferate, urmăreşte live captivante din calificări și  pregăteşte-te de marea FINALĂ.

Doisprezece echipe din Divizia Nemuritoare vor fi împărțite în două grupuri. Cei mai valoroși participanți, cele mai bune echipe vor avea șansa de a-și afișa talentele, de a crea spectacole demne de Jocurile Olimpice.

Sportivii cibernetici din OMEGA League reușesc să readucă farmecul și măreția unor zile trecute. Acum aveți ocazia să vedeți și să susțineți campionii care pot stârni invidia Zeilor Olimpului. Nu ratați șansa de a susține campionii dvs. preferați, urmăriți Dota 2. Aflați mai multe detalii despre formatul evenimentului de mai jos:

Echipele care se vor lupta pentru titlu în această săptămână:

  • Evil Geniuses
  • Team Liquid
  • Team Secret
  • OG
  • Team Nigma
  • Alliance
  • Virtus.pro
  • 5men
  • Vikin.gg

Uite, intră în atmosfera autentică și nu vei fi dezamăgit. Veți avea o calitate excepțională, deoarece platforma este creată în acest scop. Este conceput pentru a vă apropia de spiritul de luptă, competiție și adrenalină. Emoțiile de a câștiga sunt, de asemenea, grozave! Așadar, nu ezitați, nu ratați scene speciale! Urmăriți-vă campionii, urmăriți unde merge marele premiu de 650.000 $.

Dota 2 a fost dezvoltat de Valve și lansat oficial în 2013. Jocul se bazează pe modelul free-to-play, astfel încât toată lumea poate descărca jocul gratuit. De-a lungul celor 7 ani de existență, Dota 2 a construit o comunitate foarte dedicată și în creștere de jucători care petrec mii de ore jucând. Potențialul de e-sport al Dota 2 a fost observat foarte repede și jocurile celor mai bune echipe din lume au început să fie urmate de milioane de spectatori online. Unul dintre cele mai mari evenimente eports din 2020 în Dota 2 este Liga OMEGA găzduită de WePlay! Evenimente sportive și sportive epice.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează