GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 08:59

Usa de garaj isi pune amprenta semnificativ asupra aspectului casei, protejeaza incinta garajului de factorii climatici, fiind un echipament care trebuie sa functioneze zilnic, pe o perioada de zeci de ani. Cu siguranta este echipamentul unde nu trebuie sa faceti economie mai ales ca nu este o investitie costisitoare.

Cota usii de garaj in bugetul constructiei unei case este de cca 0.5% in conditiile in care aportul la confort este major in special pentru garajele incorporate in structura casei si incalzite.

Gunther Tore lanseaza in curand usa sectionala de garaj Prestige. Aceasta face parte din gama de produse „high performance” propusa de Gunther Tore Romania. O noua serie de solutii tehnice si de proiectare inovatoare au fost implementate, pentru ca aceasta sa corespunda celor mai pretentiosi clienti. Noua serie Prestige completeaza gamele actuale de usi Classic si Trend si ofera clientilor nostri posibilitatea unei configurari individualizate nelimitate.

Panourile termoizolante au o grosime de 45mm (numai la Gunther Tore). Puteti alege intre 9 modele de suprafete exterioare, orice nuanta din gama de culori RAL sau din gama de culori DAB. Cele 13 finisaje „lemn” si cele 5 finisaje „piatra” sunt aplicate prin vopsire/print digital si nu prin colantare. Acest lucru confera stabilitate in timp a suprafetei usii. 

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Ca o noutate absoluta, orice poza sau model pot fi printate pe suprafata exterioara. Usa dumneavoastra devine astfel unicat si se integreaza fara niciun compromis in fatada casei.

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Feroneria usii, adica suportii de role si balamalele sunt din inox AISI430. Usa capata un aspect exclusivist, dar si rezistenta in medii cu umiditate ridicata. 

Sistemul de chedere duble sunt special concepute pentru a participa alaturi de panorile sandwich la atingerea unor performante excelente de termoizolatie. Rezultatele sunt certificate de  Institutului de testare IFT Rosenheim. 

Arcurile de contrabalansare a greutatii usii sunt concepute pentru minim 25.000 cicluri, ceea ce corespunde cu cca 25 de ani de utilizare.

Usa de garaj, mai ales in situatiile in care garajul este integrat in structura casei, trebuie sa fie silentioasa. Orice vibratie de rulare se transmite prin structura de beton armat, generand disconfort. 

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Gunther Tore este intr-o misiune permanenta de a oferi cea mai noua tehnologie clientilor sai. Astfel, usile de garaj Prestige primesc gama premium de automatizari Marantec – Germania (Seria 300)O deschidere rapida a garajului inseamna in primul rand mai putin timp petrecut in fata usii. Atunci cand garajul este stradal, acest lucru poate genera neajunsuri in trafic. Daca o usa de garaj concurenta cu o inaltime de 2.1m se deschide in cca 20 secunde, usa de garaj Gunther Tore Prestige se deschide in aproximativ 10 secunde. Acest lucru inseamna aproximativ o ora intr-un an petrecuta asteptand deschiderea usii. Un ciclu mai rapid de deschidere-inchidere ajuta, de asemenea, la micsorarea pierderilor termice, prin reducerea timpului cat usa sta deschisa. 

Tentativa de efractie este blocata prin accesorizarea automatizarii cu sistemul de blocare Special 108.

Functionarea continua in cazul unei pene de curent poate fi asigurata prin simpla introducere a acumulatorului Marantec Back-Up 100 in nisa special prevazuta din carcasa automatizarii, fara lucrari electrice suplimentare.

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Usa de garaj Presige este integrata in „internet of things” cu ajutorul centralei Maveo si aplicatiei pentru Iphone si Android. Un pop-up al aplicatiei Maveo se dechide pe ecranul smartphone-ului la apropierea de casa (prin recunoasterea pozitiei gps) oferindu-va optiunea de a deschide usa de garaj direct din telefon. Pe ecran poate fi vizualizata intotdeauna starea usii si de asemena puteti primi notificari la schimbarea acesteia la actionarea de catre un alt utilizator. Controlul usii de garaj atunci cand sunteti plecat in concediu devine astfel o actiunea simpla. In plus, daca umiditatea sau temperatura in garaj cresc peste nivelul normal, usa poate fi programata sa se deschida partial pentru a permite ventilatia natura a garajului, proprietarul fiind bineinteles instiintat pe telefon.

Usa de garaj cu factor „WOW” - gama Prestige de la Günther Tore

Fiecare usa de garaj Gunther Tore este proiectata impreuna cu dumneavoastra si trimisa in productie cu ajutorul unui software complex. Tot procesul de productie este complet automatizat, iar prelucrarile se fac exclusiv cu ajutorul robotilor. Acuratetea si precizia sunt la cel mai inalt nivel.

Garantia pentru intreaga usa in ansamblul ei, inclusiv partile mobile si automatizarea este de 5 ani, fara alte conditii.

Pentru a putea intra in posestia unei usi de garaj Gunther Tore trebuie sa contactati cel mai apropiat partener autorizat pentru ca impreuna cu acesta sa configurati un echipament unic, care sa va confere un design deosebit, un microclimat optim in garaj si o experienta placuta la fiecare actionare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează