GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vacanță în paradisul din Thailanda: descoperă aventura vieții tale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 10:44 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 10:44

Thailanda este un paradis turistic incontestabil și una dintre cele mai populare destinații pentru vacanțe exotice. În această țară uimitoare, te poți relaxa pe plaje paradisiace, poți cunoaște cultura orientală și poți experimenta spiritualitatea orientală.

Cu toate acestea, înainte de a te decide să călătorești în acest loc exotic, află cum să te pregătești pentru călătorie și de ce merită să alegi un circuit original, care îți va oferi posibilitatea de a cunoaște diferite tipuri de experiențe și activități specifice locului, alături de cineva care deja a descoperit totul. Datorită acestui fapt,  vacanța ta în această țară va fi în siguranță și fără griji.

Ce ar trebui să știi în primul rând despre o vacanță în Thailanda?

Deși turiștii din întreaga lume își petrec vacanțele în acest paradis, amintește-ți că este o țară asiatică și multe lucruri te pot surprinde. Prin urmare, înainte de a merge acolo în vacanță, merită să știi la ce să te aștepți, astfel încât totul să decurgă fără probleme. O vacanța în Thailanda, poate fi o lecţie de cultură, o experienţă gastronomică autentică, o incursiune originală la care participi odată în viaţă, deci toate grijile tale sunt nefondate, căci timp de 15 zile vei avea parte de aventuri unice în țara râsului și a iubirii. 

Thailanda este renumită pentru temperaturile sale ridicate pe tot parcursul anului - Bangkok este numită cea mai fierbinte capitală din lume dintr-un motiv. Există un climat tropical musonic acolo. 

Cel mai bun moment pentru a vizita Thailanda este sezonul rece, mai exact din octombrie până în martie. Temperatura este în jur de 30 °C, deși poate scădea chiar și sub 15 °C noaptea în nord.  

De asemenea, merită să te gândești la vaccinări în avans, deși nu există nici o obligație. Vaccinul împotriva hepatitei A protejează împotriva așa-numitului icter alimentar. Febra tifoidă se transmite și prin consumul de alimente contaminate. Așa că merită să te protejezi împotriva acestor boli dacă intenționezi să încerci mâncarea de stradă și să mănânci în restaurante ieftine, care sunt folosite în principal de localnici. 

Te întrebi ce valută ar trebui să iei în vacanța în Thailanda? Euro, dolari sau poate un card de plată? Atunci când alegi o vacanță aici, asigură-te că iei în considerare acea opțiune care va fi cea mai bună pentru tine. În această țară asiatică, nu vei plăti cu cardul peste tot - terminalele de plată devin din ce în ce mai populare, dar nu te baza să le găsești la o piață locală, la tarabe de mâncare stradală, mici pub-uri sau magazine. Prin urmare, este întotdeauna mai bine să ai niște bani cu tine. Dacă decizi să iei cardul cu tine, amintește-ți că retragerea sumelor mari nu este prea benefică.

De ce merită să alegi o vacanță în Thailanda?

De cele mai multe ori, agențiile de turism oferă diferite vacanțe în Thailanda sau circuite care nu îți permit descoperirea unor aventuri originale, documentate, în locații unde fluxul de turism nu este atât de mare. Și aceste pachete vin de multe ori cu costuri mari!

Dar acum, să petreci o experienţă autentică, o vacanţă în Thailanda memorabilă este  posibilă! Ai ocazia de a te înscrie în una din cele 3 excursii organizate în Thailanda, alături de cineva care a experimentat numeroase aventuri în acest paradis. Vei avea parte de 12 experiențe originale incluse, printre care:

  • Vizită la Templele Grand Palace & Wat Pho și piața de flori Pak Klong Talad.
  • Piața plutitoare Daemon Saduak și piața Maeklong de pe șina de tren în Bangkok.
  • Sanctuarul Elefanților și Marele Canion.
  • Plimbare ATV & Rafting pe râul Maeteang.
  • Excursie privată pe insulele Phi Phi și multe altele.
  • Bineînțeles, dacă una dintre aceste experiențe se dovedește a nu fi pe placul tău, ai posibilitatea de a alege să îți ocupi timpul pe cont propriu.

Mai mult, nu trebuie să îți faci nici o grijă cu privire la transport, acesta fiind 100% inclus, fie că este vorba despre zborurile cu avionul, transferuri sau trenul de noapte din Bangkok. 

De asemenea, în Thailanda este necesară viză pentru turiștii români, aceasta fiind oferită la sosirea în aeroport. Este recomandat să verifici detaliile legate de acordare a vizelor pentru turişti din ţara noastră, pentru a nu te găsi pe picior greşit. Cu puţină documentare, vei observa că sarcina nu este complexă.

Thailanda este un colț de paradis pe care merită să îl descoperi cel puțin o dată în viață și este renumită pentru plaje spectaculoase, oameni primitori și prietenoși, elefanți, mâncarea de stradă delicioasă și, bineînțeles, masajul thailandez. Prin urmare, dacă vrei să ai parte de cea mai tare experiență din viața ta, rezervă unul din locurile libere ale acestui circuit în paradis!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează