GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Valladolid - Atletico Madrid: Câștigă Simeone un nou titlu în Spania? Cotă mărită la 8 pentru victoria lui Atletico

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 12:22 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 12:22

Valladolid - Atletico Madrid se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă care va decide atât titlul în La Liga, cât și ultimele două echipe care vor retrograda. Dacă va câștiga Atleti, atunci Simeone va fi din nou campion în Spania, în timp ce Valladolid, formația patronată de brazilianul Ronaldo, va retrograda.

Atletico Madrid e prima în La Liga, înaintea ultimei runde din acest sezon. Atleti are două puncte peste Real și depinde doar de ea pentru a câștiga al 11-lea titlu în Spania. Real Madrid o întâlnește pe Villarreal și are nevoie ca Valladolid s-o împiedice pe Atletico pentru a putea câștiga cel mai important trofeu din Spania.

Atletico Madrid a câștigat ultimele dueluri cu Valladolid, dar ambele partide s-au disputat pe Wanda Metropolitano. „Rojiblancos” n-au reușit să câștige ultima vizită de la Valladolid, în 2019, iar partida s-a terminat atunci exact așa cum a început, 0-0. Valladolid are trei înfrângeri consecutive și n-a mai câștigat în campionat de aproape două luni. Atleti a rămas în cursa pentru trofeu după ce a revenit dramatic cu Osasuna, 2-1 de la 0-1. Pariorii pot profita dacă Atletico Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 8 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Atletico Madrid a câștigat ultima dată campionatul în Spania în 2014, după o luptă cu Barcelona;
  • 10 titluri are Atleti în Spania;
  • Lemar și Savic sunt indisponibili pentru Atletico Madrid;
  • Șase absențe importante are Valladolid înaintea meciului decisiv de azi.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Atletico Madrid a fost mărită la 8, în loc de 1,33. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează