GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vara VLADastică continuă cu noi promoții la cazino

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 16:45 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 16:49

 Sute de mii de rotiri, telefoane Samsung Flip, vouchere la bingo și bilete la Jackpot Poker își așteaptă câștigătorii!

Lansat în luna februarie 2018 de Grupul Kindred (unul dintre giganții pieței internaționale a jocurilor de noroc), Vlad Cazino s-a remarcat încă de la început prin oferta extrem de diversificată și prin numărul impresionant de promoții, astfel că și-a câștigat rapid locul în topul preferințelor.

Cea mai atractivă ofertă pregătită de simpaticul vampir Vlad și acoliții săi - „Vara VLADastică de 1.500.000 rotiri gratuite” continuă în iulie și august 2020, cu noi evenimente din serie. Următoarea cursă cu premii la care poți participa are loc între 22 și 28 iulie, ora 23:59 și va fi urmată de alte evenimente similare în august.

Vara VLADastică continuă cu noi promoții la cazino

Vara VLADastică - Cursa cu 450 de premii 22-28 iulie

  • Locul 1: Telefon Samsung Flip
  • Locurile 2-15: 1500 rotiri gratuite la slotul online Shining Crown
  • Locurile 16-45: 900 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Locurile 45-85: 600 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Locurile 86-200: 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Locurile 201-250: 100 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Locurile 251- 350: 100 vouchere cash la bingo
  • Locurile 351- 450: 100 tokens cash la Jackpot Poker 

Cum poți câștiga unul din premiile puse la bătaie

Vlad Cazino știe cât de mult apreciezi lucrurile simple, astfel că participarea la promoție se face extrem de simplu. Trebuie doar să ai cont sau sa-ți deschizi unul, să optezi pentru a fi înscris și să accesezi jocurile preferate de pe www.vladcazino.ro.

Pentru fiecare 30 RON pe care îi joci la sloturile online preferate, în secțiunea de Live Cazino sau în camerele de Bingo, vei primi câte un tichet la marea extragere de la finalul cursei, la care cei mai norocoși 450 de clienți vor primi premiile puse la bătaie de Vlad Cazino - 100.000 rotiri gratuite, vouchere de bingo, tokenuri la Jackpot Poker și Marele Premiu un telefon Samsung Flip. Nimic mai simplu!

Rotirile gratuite se acordă la slotul online Shining Crown, unul dintre cele mai populare lansate de furnizorul de conținut pentru cazino din Bulgaria EGT. Fiecare rotire gratuită valorează 0.20 RON, iar marele avantaj al promoției este faptul că organizatorii au stabilit condiții de rulaj de doar 1X pentru câștigurile realizate în urma utilizării rotirilor gratuite. Rotirile gratuite vor fi disponibile exclusiv în browser pe mobil.

Vara VLADastică continuă cu noi promoții la cazino

Cele 100 de vouchere de bingo valorează câte 20 RON fiecare, iar câștigurile acumulate merg direct în cont, sub formă de bani reali.

În mod similar, cele 100 de bilete la Jackpot Poker valorează 25 RON fiecare și vor putea fi jucate în secțiunea Jackpot Poker, acolo unde premiile la fiecare turneu de tip Sit & GO cu 3 jucători sunt stabilite aleatoriu, putând ajunge chiar și la valori de 1.000 X miza.

În ceea ce privește marele premiu al cursei, trebuie să spunem că Samsung Flip este un telefon pe care mulți și-l doresc, însă puțini aleg să plătească în jur de 5.500 Ron pe un gadget, fie el și unul de top, cu caracteristici senzaționale, începând de la formă și continuând cu specificații precum 8 GB RAM sau 256 GB memorie internă. Totuși, la capătul super promoției estivale organizate de Vlad Cazino, nu mai puțin de 7 clienți vor fi având deja un astfel de telefon în buzunar.

Seria evenimentelor Vara VLADastică nu se încheie în iulie

După cum menționam, cursa aflată deja în desfășurare se încheie pe data de 28 iulie, însă va fi urmată de alte noi evenimente în fiecare săptămână din luna august. Așa că nu uita să verifici mereu secțiunea de promoții Vlad Cazino, pentru a afla ce premii noi sunt puse la bătaie pe tot parcursul acestui sezon estival.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează