GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vedetele din străinătate fac diferența în China. Cosmin Olăroiu are și el un star de primă mână la Suning! Vezi care sunt greii din prima ligă!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 17:57 / Actualizat joi, 13 august 2020 17:57

SuperLiga chineză a devenit un fel de El Dorado pentru foarte mulți jucători și antrenori cu experiență în Europa, care au dorit să profite de tentativa aproape sălbatică de expansiune a fotbalului din acea zonă. De când a fost rebrenduită competiția, în 2004, o pleiadă de nume grele au luat-o pe Drumul Mătăsii și au încasat din plin yuanii chinezilor. Evident, au fost și români printre ei, iar Cosmin Olăroiu încă o antrenează pe Jiangsu Suning!

Deschide cont online la Superbet și pariază toată vara pe meciurile din SuperLiga chineză, acolo unde vedetele internaționale fac legea!

Alex Teixeira și Miranda sunt starurile lui Olăroiu

Dacă tot l-am amintit pe fostul antrenor al Stelei, atunci putem începe cu el aventura chinezească. Olăroiu e la Jiangsu din 2018, iar anul trecut a încheiat pe locul 4. Românul are la dispoziție 5 străini valoroși, dintre care cel mai scump este Alex Teixeira, fost la Șahtior Donețk, jucător cotat la peste 13 milioane de euro. Alături de acesta mai joacă însă croatul Ivan Santini, adus de la Anderlecht, brazilianul Eder, ghanezul Mubarak Wakaso și fostul fundaș brazilian al lui Atletico Madrid și Inter, Miranda. Argumente solide pentru ca Olăroiu și ai lui să fie o nucă tare de spart în acest sezon de CSL.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și ai partidele echipei lui Cosmin Olăroiu la degetul mare!

33 de brazilieni joacă în SuperLiga. Oscar e cel mai scump, deocamdată

Ca în multe alte campionate din lume, cei mai mulți jucători străini sunt cei proveniți din America de Sud, în special Brazilia. SuperLiga Chineză nu face excepție și are 33 de fotbaliști cariocas legitimați la cele 16 cluburi din prima divizie. Shanghai SIPG bate toate recordurile în materie și este absolut logic, dacă privim lotul, cel mai scump din campionat. Portughezul Vitor Pereira îi are la îndemână pe Oscar, cel mai valoros jucător din ligă, 19 milioane de euro, pe celebrul Hulk, fost la Zenit, pe austriacul Marko Arnautovic, cotat la 16 milioane de euro, pe Ricardo Lopes și pe uzbecul Odil Akhmedov. 

Cannavaro și ai lui sunt spaima Chinei

Deși toate echipele au vedetele lor, care de care mai valoroase, cel mai bun mix a reușit să-l facă Guangzhou Evergrande. Trupa antrenată în acest moment de Fabio Cannavaro, campion mondial cu Italia, în 2006, a câștigat 8 din ultimele 9 titluri și pare că a descoperit rețeta succesului și o ține doar pentru ea. Brazilianul Paulinho, fost la Barcelona, este cel mai scump din lot, 18,5 milioane de euro, dar acesta nu reprezintă singurul as din mâneca lui don Fabio. Elkeson, Aloisio, Fernandinho și Talisca vorbesc toți pe limba lui Paulinho, Ji-su Park aduce viteza asiatică în joc, iar Tyias Browning vine cu puțină rigurozitate britanică. 

Urmărește secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet și pariază mereu informat! Găsești online toate datele necesare plasării unui bilet în cunoștință de cauză!

Carrasco redevine cel mai scump, după întoarcerea la Dalian

Yannik Carrasco a ales și el drumul Chinei, dar i-a fost dor de fotbalul european și i-a rugat pe cei de la Dalian să-l lase împrumut la Atletico, cât ei se pregătesc pentru noul sezon. Asiaticii i-au acceptat dorința și Carrasco a jucat în ultimele 8 luni sub comanda lui Diego Simeone, la Atletico Madrid. Belgianul se va întoarce însă în China peste 10 zile și va redeveni cel mai valoros fotbalist din SuperLiga, 22,5 milioane de euro. 

Cum am mai spus, fiecare echipă din prima divizie beneficiază de serviciile mai multor jucători consacrați, de care cu toții am auzit. Astfel, Shanghai Shenhua îi are în lot pe foștii fotbaliști ai lui AC Milan și Inter Milano, Stephan El Shaarawy și Obafemi Martins. Beijing Guoan îi plătește gras pe Cédric Bakambu, fost la Villareal și pe Jonathan Viera, fost la Valencia, iar Shandong Luneng beneficiază de serviciile belgianului Marouane Fellaini, ani buni la Manchester United. 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile din SuperLiga chineză, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

În Țările Nordice, vara e ca iarna! Scandinavii joacă fotbal pe răcoare, dar ne trimit rezultate fierbinți! Ție ce fotbal din zonă îți place să pariezi?

Străinii se vor bucura pe tărâm german! Cronica unei eliminări anunțate de istorie! Pe cine pariezi că merge până la capăt?

Ultimul pas înainte de Serie A. Spezia și Frosinone joacă finala pentru promovare, iar Superbet ți-a pregătit cea mai bună ofertă

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează