GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ventilatoare cu recuperare căldură eficiente, disponibile la Altecovent

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 15:42 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 15:43

Vorbim la ora de actuală de o criză și despre griji constante în ceea privește costul factorilor. Știrile că acesta cresc de la lună la lună creează o stare de panică printre oameni și îi fac pe mulți să se întrebe ce vor face în privința acestora. O metodă la care mulți apelează este economia, desigur, doar că atunci când temperaturile din termometre scad drastic, în casă se vor resimți temperaturile. Acestea vor genera apariția altor probleme de sănătate, care vor necesita administrarea medicamentelor și tot așa mai departe. Cert este că renunțarea la căldură din pricina costurilor mari nu este o opțiune avantajoasă. 

O opțiune ce poate fi luată în calcul pentru a face economie la facturi, ar fi construirea caselor cu o mai bună protecție pe interior. Acestea ar însemna niște materiale de calitate, împreună cu niște ferestre performante care ar asigura nivelul optim de căldură în casă. Dar dacă aveți deja casa cumpărată și mobilată, ce este de făcut atunci? Trebuie să vă orientați către acele ventilatoare cu recuperare de caldura eficiente. Ce sunt acestea și cum funcționează ele pentru a reduce costurile eficient, aflați în cele ce urmează. Altecovent vă poate pune la dispoziție aceste ventilatoare întocmai pentru a nu reduce temperatura în casă, dar nici să scoateți sume mari de bani pentru facturi lunar. 

Cum funcționează aceste ventilatoare cu recuperare căldură?

Aceste sisteme sunt luate în considerare tot mai mult de către cei care doresc să reducă cheltuielile. Aproape că au devenit la fel de căutate ca centralele termice și aparatele de aer condiționat. Funcționează pe principiul reciclării aerului, dacă se poate spune așa. Printr-un sistem bine conectat, acesta recuperează din căldura aerului ce este evacuat. Aerul proaspăt care ajunge în spațiu în urma unui astfel de schimb este încălzit și filtrat. Procesul este unul complex ce implică o întreagă rețea conectată. 

Important este faptul că în casă este menținută o temperatură constantă ce facilitează confortul celor ce locuiesc acolo. 

Un astfel de sistem generează implicit economia pe care o veți face. Nu pierdeți căldură, ceea ce este important în contextul unor temperaturi scăzute. Un astfel de sistem contribuie și la menținerea unei atmosfere și a unui aer sănătos în încăpere. Nu va mai trebuie să optați pentru menținerea ferestrelor deschise tot timpul. Acestea pot fi setate să funcționeze la o temperatură optimă, aerul va circula așa cum doriți. 

În cazul în care aveți mucegai și igrasie în acel spațiu, aceste sisteme pot reglementa problemele de acest gen. Asigurând o aerisire completă, aceste mici detalii pot dispărea cu timpul. Poate ați tot apelat la diverse soluții din comerț care eliminau mucegaiul pe moment, dar după scurt timp acesta era la loc. Igrasia și mucegaiul sunt doi factori care apar frecvent în casele oamenilor și dacă nu sunt luate măsuri la timp, aceștia pot favoriza apariția unor probleme de sănătate. Aerisirea spațiilor pentru a mai reduce din disconfort nu este prea eficientă. Aerul închis și umezeala pot fi simțită efectiv când intri într-un imobil. 

Contează spațiul unde sunt montate aceste sisteme?

Acestea diferă de la spațiu la spațiu. Dacă dispuneți de un spațiu de dimensiuni mari, ar fi indicat să vă interesați de sisteme care să facă față cu brio. Cei de la Altecovent vă pot sfătui în legătură cu toate aceste informații dacă optați pentru astfel de ventilatoare. Puteți opta pentru un sistem centralizat sau descentralizat, în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră. Un spațiu larg, bine ventilat este de preferat pentru a respira un aer sănătos, nepoluat.

Poate vă vine greu de crezut, dar aceste ventilatoare cu recuperare căldură pot crește valoarea spațiului asta dacă veți dori în viitor să îl vindeți. O dotare atât de performantă pe lângă celelalte sisteme deja cunoscute poate face diferența. Este drept că veți investi acum o sumă de bani consistentă pentru a pune la punct un ventilator cu recuperare căldură, dar pe viitor veți ajunge la concluzia că ați investit bine. În general, aceste sisteme sunt moderne și eficiente din punct de vedere financiar, deci vor avea avantaje pe termen lung.

Un astfel de sistem poate fi implementat chiar dacă locuința sau spațiul este finalizat. Deși este recomandat să apelați la acestea încă din faza de proiectare, pentru a nu fi luate în calcul anumite modificări la finalul construcțiilor. Dar acestea sisteme nu sunt avantajoase doar pe timpul iernii, ci pot funcționa și vara. Vor favoriza funcționalitatea unui aparat de aer condiționat. Prin urmare veți face o investiție care va fi avantajoasă în orice anotimp. Costurile vor fi reduse și vă veți bucura să știți că ați luat o decizie bună.

Altecovent vă asigură montajul

Nu trebuie să stați cu grijă că, deși apelați la instalarea unui astfel de sistem, nu știți la cine să apelați la instalare. Dacă veți opta pentru ventilatoare cu recuperare de căldură de la Altecovent, veți avea asigurat montajul acestuia. Echipa de profesioniști se ocupă cu multă precizie și cu mult tact pentru a face o treabă bună de la început. Buna funcționalitate a acestuia se vede încă de la început. Specialiștii se vor asigura că totul funcționează în parametri optimi și că se respectă toate criteriile. 

Un astfel de ventilator poate fi implementat pentru a funcționa fără zgomot. Dacă sunteți genul care are un auz ascuțit și sunteți deranjat și de cele mai mici zgomoturi, puteți alege accesorii care să reducă zgomotul pe care acesta îl poate produce. Soluții se găsesc de fiecare dată, trebuie doar să fiți dispus să întrebați și să vă documentați de fiecare dată. Cei de la Altecovent sunt mai mult decât încântați să vă ofere detalii cu privire la caracteristicile unui astfel de sistem și cam la ce costuri ajunge implementarea lui. 

De menționat că aceste sisteme pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi. Acum că toate dispozitivele pot fi controlate folosind un singur device, vă va fi mult mai ușor să controlați și ventilatorul de cu recuperare căldură. Aveți de câștigat având la îndemână un astfel de sistem, care poate fi setat așa cum doriți doar printr-o accesare de buton. Smartphone, smart home, smart place - pe acest principiu s-au ghidat cei de la Altecovent când au implementat un astfel de sistem. 

Detalii suplimentare

Pe site-ul oficial ventilatiecurecuperarecaldura.ro găsiți mai multe informații și detalii amănunțite despre ciclurile de funcționalitate caracteristice unui astfel de sistem. Apelați la soluții economice, dar care să vă ofere în același confortul la care toată lumea visează. Faceți o cotație de preț și stabiliți toate detaliile necesare implementării sistemului cu specialiștii Altecovent. Veți avea parte de o colaborare reușită încă de la început și veți ști exact la cât se ridică costurile de implementare și instalare. 

Așa cum am mai menționat, soluții se găsesc, iar uneori acestea vin direct la dumneavoastră. Cu puțin efort financiar acum, veți economisi pe viitor sume de bani pe care în mod normal ar trebuie să le dați pe facturi. Altecovent la pune la dispoziție aceste ventilatoare, dar și accesorii pentru acestea pentru o mai bună funcționalitate. Optați cu încredere și nu veți fi dezamăgit de alegerile dumneavoastră. Veți fi mulțumit de alegerile făcute și chiar le veți recomanda și cunoscuților aceste ventilatoare cu recuperare căldură.

Contact: 

[email protected]

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează