PUBLICITATE

Vestitorii primăverii: Ferratum Money și voleibaliștii de la Steaua au oferit fanelor mărțișoare speciale de 1 Martie

Miercuri, 06 Martie

Voleibaliștii de la Steaua au dat start-ul primăverii cu o surpriză pentru fanele lor. Continuând campania începută anul trecut, împreună cu sponsorul Ferratum Money, voleibaliștii au jucat rolul de barista pentru o zi la cafeneaua Narcoffee, unde au așteptat doamnele și domnișoarele cu mărțișoare speciale și cafele aromate.

Încă de la sfârșitul lunii februarie, patru dintre voleibaliștii echipei Steaua și anume căpitanul Max Thaller, Jan Król, Dávid Csanád și Eduard Ocunschi, s-au antrenat pentru a realiza cele mai bune cafele. Pentru ce anume? Pentru a sărbători o zi de 1 martie deosebită alături de pasionatele de cafea, volei și nu numai. 

Vineri, pe 1 martie, între orele 12:00 și 14:00, cei patru sportivi și-au așteptat fanele în rolul de barista, cu un meniu special:  fiecare cafea achiziționată a venit alături de o cafea cadou, domnișoarele și doamnele au primit câte un magnet motivațional oferit de Ferratum Money și o invitație gratuită la meciul echipei de volei a CSA Steaua București, din data de 2 martie.

Clientele ce au vizitat cafeneaua pe 1 martie au fost plăcut surprinse de această inițiativă, savurând cu plăcere cafelele pregătite de voleibaliști. La rândul lor, băieții de la Steaua Volei au fost entuziasmați să le ofere mărțișoare și să renunțe pentru două ore la antrenamentele din sală pentru a le aduce un zâmbet pe buze și pentru a le ura o primăvară frumoasă. A fost pentru prima dată când austriacul Max Thaller, polonezul Jan Król și ungurul Dávid Csanád au sărbătorit Mărțișorul. Noua experiență le-a plăcut, în special pentru că în țările lor natale această zi nu este sărbătorită. Ca în orice sport, jucătorii au avut și susținători, la eveniment fiind prezentă întreaga echipă, încurajându-și colegii, inclusiv cei doi antrenori ai echipei, Bogdan Tănase și Răzvan Roșu. Putem trage concluzia că această acțiune le-a dat un boost de energie steliștilor, care a doua zi, pe 2 martie, au câștigat cu 3-0 partida împotriva echipei din Baia Mare.

narcoffee

Incepand din decembrie 2017, Ferratum Moneyeste sponsorul principal al echipei de volei CSA Steaua Bucuresti. Acțiunile comune ale echipei de volei și Ferratum au fost îndreptate nu numai către peisajul competițional intern, dar și către diferite evenimente caritabile si campanii de promovare a sportului românesc.Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Libertatea

Comentarii (1)

lucghencea  •  10 Martie 2019, 21:52

Felicitari Stelistilor !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 3
13:45 Rugby

Japonia - Rusia

TVR 1
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Metz

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
18:00 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look
20:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 4, Telekom 3, Look Sport 3
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Genoa

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Southampton - Bournemouth

Eurosport
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Betis

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1