GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi cele mai bune Pariuri Speciale pentru Chelsea-Manchester City!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 17:44 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 17:46

Autor: Silviu Elisei, Superbet

În urmă cu aproape 1000 de ani, Stamford Bridge a fost câmpul de bătălie al celor mai puternice armate ale secolului 11, astăzi, câmpul de bătălie s-a transformat într-unul dintre cele mai frumoase stadioane ale lumii, iar conflictul s-a mutat pe teren, ținând fanii londonezi în suspans la fiecare meci. Poreclit „Șopronul”, marele stadion al celor de la The Blues găzduiește cele mai frumoase, dar și cele mai dramatice amintiri ale echipei. În această seară, jurnalul de memorii poate fi completat cu încă un SuperDerby(Chelsea-Manchester City), derby pentru care ți-am pus la dispoziție cote uriașe și Pariuri Speciale de nerefuzat. Fii pe fază și alege cele mai bune pariuri pentru biletul tău! Vrei să-ți faci primul bilet? Înregistrează-te aici pe platforma noastră și începe-ți cariera de parior!

Chelsea continuă lupta pentru menținerea în Big Four!

Cetățenii sunt relaxați în ceea ce privește poziția în clasament. Aflați pe locul secund, la 8 puncte distanță de Leicester, echipa antrenată de Pep Guardiola nu-și face probleme pentru menținerea poziției în Big Four-ul Premier League. Situația nu e la fel de roz pentru The Blues, o înfrângere în fața celor de la Manchester City i-ar putea lăsa pe marginea prăpastiei până la sfârșitul sezonului, riscând să piardă calificarea în cea mai importantă competiție a Europei. Cetățenii sunt pe val, s-au întors cu forțe proaspete pe teren după marea pauză din fotbal, reușind să obțină două victorii spectaculoase (3-0, 5-0) împotriva tunarilor de la Arsenal și a celor de la Burnley. Chelsea a pus și ea ochiul pe lunetă și i-a executat (2-1) pe Leii de la Aston Villa și pe „The Blues” Everton (4-0) obținând cele 6 puncte ale celor două etape. Rămâne de văzut cine va pleca cu capul sus după SuperMeciul din această seară! Tu cine crezi că va câștiga?

Transformă golurile în profit!

Cunoscătorii știu căt de frumoase sunt golurile ce poartă eticheta Premier League, la fel și deposedările eficiente care nu-i lasă arbitrului loc de interpretări. Pariul pe goluri și cartonașe e mix-ul perfect pentru biletul tău! Cu un total de 76 de goluri și 53 de cartonașe galbene, Cetățenii au cea mai mare medie de goluri (3.6 per/meci), dar și cele mai eficiente deposedări (doar 1.76 cartonașe per/meci). Asta nu-i va împiedica pe băieții antrenați de Frank Lampard să înscrie în poarta lui Ederson. Cu o medie de 3.1 goluri per/meci și de 1.8 cartonașe per/meci, Chelsea este alegerea perfectă pentru pariul de peste 2.5 goluri și 3.5 cartonașe galbene, pariu care îți poate tripla miza de pe bilet. Aruncă o privire în oferta de Pariuri Speciale și alege cea mai bună variantă pentru biletul tău!

Loviturile de colț devin lovituri profitabile!

Dacă echipele lovesc de la colțul terenului, tu poți lovi un câștig uriaș pentru pariul pe cornere! Șuturile pe poartă din orice poziție sunt specialitatea marilor atacanți ai celor două formații, însă, de cele mai multe ori, portarii sunt pe fază și își fac treaba ca la carte, respingând pe lângă poartă ghiulelele lansate de Sterling, De Bruyne sau Abraham. Performanțele sunt mereu apreciate, fapt confirmat de statisticile favorabile celor două combatante. Cetățenii au acumulat un total de 240 de cornere în 30 de etape și o medie de 8 cornere per/meci. Foarte aproape de această performanță sunt și The Blues, cu un total de 208 cornere și o medie de 7 cornere per/meci. Având în vedere că statisticile sunt de partea ta, pariul pentru 12.5+ cornere pare floare la ureche în acest meci. Dacă nu te-ai convins în totalitate, ai toate motivele s-o faci acum! Al 13-lea corner îți poate aduce un câștig de 3.2 ori mai mare pe bilet! Ce mai aștepți?

ÎNCASEAZĂ BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile de poveste din Premier League. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperJoacă online! Dar profită și de Pariul Șansă, reintrodus de azi în agențiile Superbet, pentru ca tu să ai o SuperVară!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

În 1923 s-a născut un mit, iar mitul a devenit legendă! Rapid a împlinit 97 de ani și se pregătește să mai scrie o pagină de istorie!

Dinamo-FCSB! Semifininala în care istoria e mereu luată prin surprindere! Pe cine pariezi?

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează