GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi ediția de colecție superlive show, azi la 19:00! Premii neprețuite și superpovești cu rapid dar și cu eternul derby!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 23:34 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 23:47

Autor: Alex Molico, Superbet

Zi de vis pentru fotbalul românesc! Rapid împlinește 97 de ani, iar Dinamo și FCSB se înfruntă în turul semifinalelor Cupei! O așa zi trebuia marcată printr-o ediție specială SuperLive Show! Una în care realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti au pregătit un sumar plin de surprize, o ediție în care vor acorda inclusive premii suplimentare, direct din sufletul legendarului stadion Giulești – Valentin Stănescu! Deschide cont la Superbet.ro și alegeți Bonusul de Bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei și 300 rotiri gratuite

LA SUPERMULȚI ANI, RAPID!

E nevoie de încă o forță în prima divizie. Rapidul e în cursa de întoarcere în elita fotbalului românesc și vrea să fie acea forță. Aniversarea de 97 de ani îi prinde pe Giuleșteni Supercapacitați să promoveze. Oferta de speciale antepost pentru meciurile de play-off din “B” va fi analizată de Lucian Lipovan și Dan Filoti. Mai sunt pregătite și alte momente care vor lua pulsul de acum al Rapidului dar vor puncta și istoria fabuloasă a echipei vișinii. Între ele și ceva la care încă se lucrează, un moment cum n-a mai fost niciodată într-o emisiune online de sport din România! Vezi SuperLive Show în direct pe Facebook, pe orice dispozitiv mobil, de oriunde ești, începând cu orele 19:00

SUPERCHALLENGE: UN SUPERSPORTIV CONTRA UNUI SUPERJURNALIST!

Daniel Pancu și Dan Filoti vor fi implicați într-un battle superspectaculos: un tir de întrebări legate de Rapid! Va câștiga, cel care răspunde cel mai repede la cele mai multe întrebări! Tu pe cine pariezi? Alege-ți favoritul și numește-l până azi la 18:00 pe Facebook în postul în care e promovată emisiunea! Dacă el va câștiga, atunci ai șansa de a fi extras la tragerea la sorți la care se vor acorda 5 vouchere de cumpărături online în valoare de 500 Lei fiecare și 10 bonusuri la Superbet.ro, de aceeași valoare: 500 Lei! Ne vom bucura împreună de acest moment inedit.

PREMII SUPLIMENTARE NEPREȚUITE

Se vor acorda și noi premii din seria Iubim Rapidul – Legenda continuă la tine acasă. Este vorba despre un scaun din peluză, personaj etern în istoria Rapidului, de o cărămidă roșie, martor la primul titlu câștigat de Giuleșteni în 1967 și o cărămidă Nevada, parte din istoria titlurilor de după Revoluție, câștigate cu Mircea Lucescu pe bancă, în 1999 și mai apoi, în 2003 - sub comanda unuia dintre discipolii lui Il Luce: Mircea Rednic. Vezi emisiunea în direct de oriunde ești și află cum poți câștiga aceste piese de istorie, pe care le vei lăsa moștenire celor dragi. Valoarea lor este inestimabilă și fiecare dintre ele e un obiect unic, martor al unor momente cum Rapidul a știut să ofere. Cum orice echipă iubită cu tot sufletul face cadou fanilor ei. Poți vedea emisiunea SuperLive show în direct pe canalul oficial de Youtube al Superbet

EXPERTUL SUPERBET MIHAI MIRONICĂ DESPRE ETERNUL DERBY

Supercomentatorul sportive Mihai Mironică e și unul dintre experții care scriu pentru Superbet. El va fi cel care analizează Dinamo-FCSB, înainte de start și pe parcursul primei reprize. Vom afla cât e o semifinală între două echipe care doar în cupă își mai pot salva sezonul și cât e încă o confruntare între două rivale eterne, care duc mai departe tradiția Derby de România. 

ÎN SUPERVITEZĂ CU MIHAI LEU

Campionul de raliuri Mihai Leu își va pilota Ferrari-ul său pe serpentinele superspetaculoase dar și periculoase. Vom trăi adrenalina unor filmări ca-n blockbusterele de acțiune și vom simți ce încseamnă să iei decizii decisive în fracțiuni de secundă. 

SUPERTRANSMISIUNE DINTR-O AGENȚIE SUPERBET

Pentru a doua ediție la rând, va exista și o intervenție dintr-o agenție Superbet. Acum, SuperFetele Ana și Sonia vor ajunge într-o agenție chiar din Giulești unde vor premia jucătorii și le vor adresa întrebări surpriză. Vom afla și cât de mare e bucuria revederii cu Pariul Șansă, întos în agenții în perioada verii. Fiindcă o așa vară care e cum n-a mai fost alta în cee ace privește numărul de meciuri oficiale în cele mai tari, mai populare și mai profitabile campionate pentru pariori, nu putea să nu aibă în povestea ei și Pariul Șansă! Produsul Superbet care îți dă posibilitatea să faci SuperBani pe biletele combo cu cel puțin 11 evenimente, fiecare la cotă de peste 1.3, pe care pierzi un singur meci!

SUPERJOACĂ ONLINE ȘI ÎN AGENȚIE ȘI SUPERBUCUĂ-TE DE SPORTUL TĂU PREFERAT

Și de tot ce-ți oferă Superbet. Fiindcă ne dorim să te simți mereu apreciat și motivat să te autodepășești ca parior și să vii la noi alături de toți prietenii tăi. 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează