GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Villarreal - Manchester United: Cine câștigă Europa League în acest sezon? Cotă mărită la 10 pentru victoria lui Manchester United

Villarreal și United se întâlnesc în finala Europa League din acest sezon // sursă: uefa.com
Villarreal și United se întâlnesc în finala Europa League din acest sezon // sursă: uefa.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 12:22 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 12:22

Villarreal și Manchester United se întâlnesc azi, de la 22:00, în ultimul act din UEFA Europa League. Finala se va juca la Gdansk, în Polonia, și va fi condusă la centru de francezul Clement Turpin.

Istoria confruntărilor directe aduce un mare 0 între Villarreal și Manchester United. De patru ori s-au întâlnit cele două formații, de fiecare dată în Liga Campionilor, și nimeni nu a reușit să înscrie! Au fost patru remize cu 0-0! Finala de azi va aduce, în mod sigur, goluri, asta fie și dacă va trebui să le așteptăm până la loviturile de departajare.

Manchester United traversează un sezon excelent, mult peste așteptări. „Diavolii” au terminat pe poziția secundă în Premier League, și-au asigurat locul de Liga Campionilor, iar acum au șansa să câștige, din nou, Europa League. De partea cealaltă, Villarreal e obligată să câștige trofeul dacă vrea să joace în Liga Campionilor în sezonul următor. „Submarinul galben” a avut evoluții destul de bune de la sosirea lui Unai Emery pe banca tehnică, dar a terminat campionatul abia pe locul 7, poziție care permite accesul în Conference League. Înainte de finală, Villarreal a fost învinsă greu de Real, scor 1-2, în timp ce United a câștigat pe terenul lui Wolves, scor 2-1. Pariorii pot profita dacă Manchester United obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 10 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Villarreal e neînvinsă în acest sezon de Europa League;
  • Unai Emery poate să-și adjudece al 4-lea trofeu Europa League (2014, 2015, 2016);
  • Două finale s-au terminat cu 0-0 în timp regulamentar: Sevilla - Benfica (2014) și Arsenal - Galatasaray (2000).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Manchester United a fost mărită la 10, în loc de 1,90. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează