GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vineri, 10 martie, gratuit cu Gazeta Sporturilor, ai albumul Panini Liga I 2016-2017 şi 6 abţibilduri din colecţia oficială!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 16:12

Completează-ţi catalogul Panini Liga I 2016-2017 cu fotbaliştii tăi preferaţi!

Gazeta Sporturilor le oferă suporterilor din România ocazia să-şi alcătuiască propriul album cu fotbalistii preferati din toate cele 16 echipe din LIGA 1! Colecţia este extrem de bogată: 354 abţibilduri, dintre care 18 cu materiale sau tratamente speciale, care pot fi colecţionate într-un splendid album de 40 de pagini. Fiecare card indică, pe lângă numele, greutatea, înălţimea, data de naştere a jucătorului, şi numărul său de pe tricou, plus palmaresul acestuia: am putea s-o definim ca o adevărată carte de identitate sportivă a fiecărui jucător.

Noutatea din acest an este, fără îndoială, setul de abţibilduri cu actualizări care conţine 32 abţibilduri de jucători care s-au mutat la altă echipă în timpul transferurilor din iarnă.

Albumul Panini LIGA 1 2016-17 gratuit cu Gazeta Sporturilor! Vineri, 10 martie vei gasi la chioşcurile de ziare albumul pentru a putea începe colecţia!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează