GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vlad Cazino a împlinit 4 ani de activitate în sectorul online de divertisment

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 16:49 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 16:49

La începutul anului 2022, cazinoul online Vlad Cazino a aniversat 4 ani de la lansarea pe piața de jocuri de noroc online din România. A fost o premieră în țara noastră, prima platformă exclusiv dedicată jocurilor de online casino, cu brand autohton, dar know-how internațional. Alimentată de experiența operatorului Kindred Group pe piețele globale, platforma Vlad Cazino a ajuns rapid să fie printre cele mai populare destinații în rândul pasionaților de jocuri de sloturi, jocuri de masă de cazino cu dealeri live, dar și bingo și alte facilități implementate pe parcurs - mai recentele secțiuni de video poker și pariuri virtuale.

Vlad Cazino și Unibet România au avut o contribuție majoră la dezvoltarea companiei pe piața din Europa de Est, arată rapoartele financiare publicate în ultima perioadă de Kindred Group, semn că românii apreciază divertismentul de calitate și serviciile de top ale unuia dintre pionierii industriei internaționale de gambling online.

Promoțiile inedite, parte din strategia de succes a Vlad Cazino

Campaniile promoționale lansate succesiv de Vlad Cazino, dedicate atât utilizatorilor noi, cât și celor existenți, s-au remarcat prin caracterul inedit al premiilor oferite. Astfel, s-a mizat mereu pe beneficii surprinzătoare, stimulente pentru și mai multă distracție, dincolo de cea disponibilă mereu la jocurile de cazino online. Extra câștigurile oferite la trageri la sorți au constat de exemplu în lingouri de aur, motociclete Harley - Davidson, gadgeturi de top și chiar o rulotă de ultimă generație.

Parteneriatele cu vedete din lumea stand-up comedy precum Cătălin Bordea și prezența alături de festivaluri de muzică marca UNTOLD au crescut valoarea brandului Vlad Cazino și au îmbunătățit reputația de brand în sectorul românesc de divertisment online. 

Gazda cazinoului online, vampirul prietenos Vlad, a fost alături de public încă de la lansarea platformei. Personaj charismatic, desprins din universul benzilor desenate, vampirul Vlad ilustrează accentul pe divertisment și introduce cu umor fiecare secțiune de pe website și fiecare demers al Vlad Cazino.

Vlad Cazino, licențiat local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, a pus mereu accent pe tehnologie de ultimă generație, pentru a oferi experiențe sigure și plăcute în cazinoul online. Gama foarte diversificată de sloturi și jocuri de masă precum blackjack, ruletă sau baccarat este disponibilă în mod optimizat chiar și în browser pe dispozitive mobile. De asemenea, se poate folosi aplicația Android pentru smartphone sau tabletă. În același timp, cazinoul online s-a axat pe oferirea de servicii fără compromisuri, la cele mai înalte standarde, îmbunătățind mereu experiența de divertisment online. Spre exemplu, recent a fost implementat un sistem care permite retrageri rapide Cash pentru clienții Vlad Cazino, în doar două ore. 

Vlad Cazino a anunțat deja o nouă campanie promoțională în perioada aprilie - iunie 2022, în cadrul căreia marile premii sunt automobile sport Mustang GT, câte unul în fiecare dintre aceste 3 luni de campanie. Jackpoturile de mari valori acordate de Vlad Cazino atrag de asemenea atenția publicului. În primul trimestru al acestui an au fost acordate două jackpoturi în valoare totală de 3 milioane RON.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează