GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vlad Cazino merge la UNTOLD 2021

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 12:05 / Actualizat marti, 24 august 2021 12:05

Vara este aproape de final, dar cine spune că distracția nu poate continua în stil mare și în septembrie?! UNTOLD 2021 prelungește vara cel puțin până în perioada 9 - 12 septembrie, când se va organiza marele festival - cel mai cool eveniment al sezonului de vară 2021. 

Vlad Cazino, cazinoul online creat special pentru români, nu poate lipsi de la un astfel de mega reper în materie de distracție. Trupa Vampirului Vlad, cu tot cu Micutzu și Cătălin Bordea, va fi la Cluj-Napoca pentru UNTOLD 2021. 

Însă mai mult decât o simplă participare, vorbim despre un parteneriat activ: Vlad Cazino pune umărul pentru ca atmosfera de festival să fie la cel mai înalt nivel și vine cu o mulțime de surprize pentru toți cei interesați de muzică și divertisment de cea mai bună calitate. 

De altfel, Vlad Cazino deja a oferit numeroase pachete UNTOLD și alte premii pentru cei mai norocoși dintre fanii jocurilor de pe platforma de cazino online care au răspuns provocărilor.

Vlad Cazino merge la UNTOLD 2021

Implicarea Vlad Cazino în contextul UNTOLD 2021 este parte a angajamentului pe termen lung de a oferi românilor acces la divertisment complet, echilibrat, online și offline, de cea mai bună calitate. Prin prisma colaborărilor cu lumea stand-up comedy, prin parteneriatele extrem de active cu Bordea și Micutzu, Vlad Cazino determină creare de conținut de divertisment. 

La fel se întâmplă și la UNTOLD 2021, acolo unde Vlad Cazino se implică pentru a susține cel mai impresionant și răsunător festival de muzică din România. Practic, acolo unde există distracție, Vlad Cazino este prezent, însă nu doar ca participant, ci și ca promotor al distracției.

La Cluj-Napoca, între 9 și 12 septembrie, cei care participă la UNTOLD 2021 vor avea garantată experiența unui festival la cel înalt nivel, cel puțin la fel de wow ca și ultima ediție, cea din anul 2019. Și atunci, Vlad Cazino a fost alături de acest adevărat brand de țară care atrage mereu o mulțime de turiști dornici să trăiască pe vibrațiile UNTOLD.

Organizatorii promit un nou show legendar, pe 6 scene (Mainstage, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Fortune și Time), cu peste 200 de artiști și trupe de renume mondial. Printre aceste nume, putem menționa David Guetta - DJ-ul număr 1 al planetei, Dimitri Vegas & Like Mike (pe locul 2 în topul DJ Mag 100 cei mai buni DJ-i), Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script, Afrojack, Alok, DJ Snake, Lost Frequencies, Quintino. De asemenea, Rapperul American Tyga vine pentru prima oară pe scena principală UNTOLD.

Pe untold.com se poate accesa lista completă de artiști care vor urca pe scenele UNTOLD 2021. Tot aici se pot găsi informații despre bilete și abonamente, care se pot cumpăra desigur online. Încă mai sunt disponibile bilete (de la 69 euro + taxe) și abonamente pentru cele 4 zile de festival (de la 159 euro + taxe). Ambele variante de acces pot fi achiziționate și în variantele VIP, cu extra beneficii incluse în pachete.

Programul de festival este fabulos în fiecare zi. Spre exemplu, iată cum va arăta prima zi de UNTOLD 2021: scena Mainstage: Benny Benassi, DJ Snake, Kungs, Steve Aoki, Tujamo,Tyga; scena Alchemy: Caspa, DOC + Guests: Facem Records, Netsky, Satra B.E.N.Z; scena Galaxy: Cellini, Nina Kraviz, Pan-Pot, Yaya; scena Daydreaming: Armen Miran, Satori Live, Viken Arman, Yokoo; scena Fortune: Bryan Kearey, Cosmic Gate, John O’Callaghan, Solarstone; scena Time: Dj Dark & Mentol, Maestros Del Ritmo, Paul Damixie, Steff Da Campo.

Așadar, ești pregătit pentru UNTOLD 2021? Vlad Cazino te așteaptă acolo, fiind parte din universul The World Capital of Night and Magic. Creat în 2018 special pentru piața românească, Vlad Cazino este cazinoul online cu concept unic, care oferă mereu experiențe inedite și extrem de intense la sloturi online, jocuri de cazino cu dealeri live, bingo, turnee de poker jackpot. Dincolo de toate acestea, Vlad Cazino sprijină divertismentul complet online și offline, fiind parte din cele mai puternice inițiative pentru piața locală de entertainment.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
694944880609608
Laurentiu Nichita  •  26 August 2021, 11:09

Numai niste ignoranti pot aproba asemenea festival in conditiile valului 4 al pandemiei !Raspunde primarul Clujului de urmarile acestui festival ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează