GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vlad Cazino, sponsor al distracției la UNTOLD 2019

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 14:36

Vlad Cazino, primul cazino online românesc, lansat anul trecut, a anunțat implicarea ca sponsor în cadrul festivalului UNTOLD, care se va desfășura între 1 și 4 august 2019 la Cluj-Napoca. Pregătit de #FestiVlad, Vlad Cazino este așadar alături de fanii muzicii de calitate la cea de-a cincea ediție UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa. După ce a depășit record după record la edițiile precedente, este de așteptat ca și anul acesta UNTOLDsă fie un adevărat fenomen al muzicii și al distracției.

Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo & Krooked Live sunt printre numele care se anunța pe scenele UNTOLD 2019.

La ediția din 2018, peste 200 de artiști au întreținut atmosfera alături de fani. Serile de festival au adunat peste 80.000 de oameni în tot perimetrul festivalului, preferații fiind Armin van Buuren, Black Eyed Peas, The Prodigy, Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto şi The Chainsmokers. Toata organizarea festivalului este de excepție, ceea ce au remarcat și artiștii americani de la Black Eyed Peas, încântați de întreaga experiență la primul lor act artistic la UNTOLD.

Ediția de anul trecut a atras peste 355.000 de participanți ce au trăit intens alături de artiștii ce au urcat pe cele 9 scene de festival. UNTOLD s-a remarcat încă de la prima ediție, când au fost prezenți peste 140 de artiști ce au concertat pe 7 scene. La acel moment, 240.000 de oameni au participat la eveniment. Cu ajutorul sponsorilor și nu numai, UNTOLD reușește să fie și în 2019 un festival excepțional, care depășește toate așteptările.

Legătura UNTOLD - Vlad Cazino este una naturală. În primul rând, vorbim de două branduri românești care promovează excelența în materie de organizare a distracției. Vlad Cazino face parte dintr-un grup internațional (alături de "fratele mai mare" Unibet), dar este un cazino online autohton, dedicat 100% jocurilor de specialitate, în cele mai bune condiții de desfășurare.

Pentru a marca parteneriatul cu festivalul UNTOLD 2019, Vlad Cazino a pregătit pentru utilizatorii săi o serie de FestiPromoții. Se pot câștiga zeci de bilete duble VIP pentru cel mai important festival de muzică din România, sinonim cu distracția la cote maxime. În cadrul campaniei #FestiVlad, se vor putea câștiga și pachete FestiVlad și FestiVIP (inclusiv cazare și bani de cheltuială), premii cash și alte surprize. Pachetele FestiVlad pot conține și premii surpriză pentru festival precum șansa de a cunoaște artiștii, de a porni artificii sau confetti, dar și pachete ,,All you can drink & eat’’.

Românii sunt tot pasionați de jocurile online de tip cazino, în condițiile în care asociază tot mai des distracția cu mediul online. Pentru a promova distracția pe toate căile și în toate mediile, deci o abordare cât mai echilibrată, Vlad Cazino a devenit sponsor al festivalului UNTOLD 2019. La Cluj-Napoca, Vlad Cazino va promova experiențele online pe care le oferă utilizatorilor în condiții de siguranță și confort maxime. Spirit tânăr, dar și lider pe segmentul său, la fel ca festivalul UNTOLD , Vlad Cazino nu putea să nu se implice într-un astfel de context al divertismentului de foarte bună calitate. Jocurile de pe Vlad Cazino sunt dedicate publicului cu vârste de peste 18 ani, cazino-ul fiind autorizat în condițiile legislației locale.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează