GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vrei să îți închiriezi mașina într-un mod cât mai simplu?

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 16:43 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 16:43

Dacă dorești un venit suplimentar din închirierea propriului autoturism, printr-un proces simplu și rapid, acum ai această posibilitate! 

Perpetoo.com oferă o altă categorie de servicii de închirieri auto, direct de la proprietari.

Afacerea este prezentă deja în următoarele localități importante din țara noastră: București, Brașov, Sibiu, Iași, Suceava, Oradea, Constanța, Timișoara și Cluj Napoca.

Care sunt condițiile pentru a închiria propria mașină în acest sistem?

Există anumite condiții care trebuie îndeplinite. În primul rând este vorba despre kilometrii rulați. Platforma online perpetoo.com, care furnizează astfel de servicii de închirieri autoturisme, autorulote și autoutilitare, acceptă autovehicule care au mai puțin de 300.000 de kilometri la bord și nu mai mult de 15 ani vechime.

De asemenea, sunt acceptate doar mașinile care au volanul pe stânga, cele care au inspecția tehnică făcută la zi, RCA și rovignetă în termen și care sunt echipate în mod corespunzător. Nu sunt acceptate autoturismele cu defecțiuni care ar putea afecta confortul șoferului sau al pasagerilor.

Astfel de servicii de inchiriere auto pot fi contractate inclusiv de persoanele care nu sunt proprietari în mod direct ai mașinii pe care o dețin. Dacă proprietarul mașinii este de acord și vă autorizează să faceți acest lucru prin încheierea unui contract, vă puteți bucura de oportunitățile oferite.

Dacă locuiți în orașul București, puteți accesa ofertele active deja de pe site-ul companiei, perpetoo.com. În felul acesta aveți posibilitatea să vedeți felul în care sunt prezentate mașinile oferite deja spre închiriere, prețurile solicitate de proprietari și modelele respective. 

Referitor la intervalul de timp necesar pentru încasarea câștigurilor, acesta nu este deloc foarte mare. Durează aproximativ 5 zile până când banii vor ajunge în contul dumneavoastră începând cu încheierea duratei de închiriere.

Perpetoo.com practică o politică foarte transparentă față de clienții săi. Pe site-ul companiei sunt postate toate informațiile care vă sunt folositoare și care au menirea de a vă lămuri felul în care funcționează acest gen de servicii de închirieri auto.

Oferta de autovehicule care pot fi închiriate direct de la proprietari, în București

Bineînțeles, cele mai variate oferte de servicii de inchiriere auto Bucuresti, le găsiți postate tot pe platforma perpetoo.com. Este vorba despre ofertele pentru închirieri autoturisme, autoutilitare și autorulote.

Dacă sunteți proprietarul unei autoutilitare, mai mult ca sigur că ați avut perioade destul de lungi în care nu ați înregistrat solicitări de curse. Aceste perioade sunt destul de dese, mai ales în contextul acestei perioade mai complicate în care ne aflăm.

Într-un mod foarte simplu, puteți închiria autoutilitara dumneavoastră, după încheierea unui contract de colaborare avantajos cu perpetoo.com.

Opel Vivaro, Dacia Dokker, Ford Transit, Volfswagen Crafter sunt autoutilitare oferite spre închiriere în momentul de față de proprietari din București. Prețul solicitat pentru închirierea acestora, variază între 22 și 49 de euro/zi.

Același lucru se poate realiza și cu mașina personală. Ambele mașini pot fi oferite spre închiriere cu ajutorul aceleiași platforme!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează