GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vrei sa-ti amenajezi o terasa in curte? Descopera de ce este important sa alegi o hidroizolatie de calitate!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 17:23 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:23

Locuiesti la casa dar inca nu ai o terasa de care sa te poti bucura si unde sa-ti poti bea cafeaua? Un astfel de spatiu ti-ar fi extrem de util, intrucat ti-ar permite sa te bucuri de clipe extrem de placute alaturi de cei dragi, mai ales dupa ce ani de zile ai locuit la bloc. 

In acest sens, trebuie sa iei in considerare faptul ca turnarea unei fundatii din beton nu este suficienta: recomandat este Milucon: hidroizolatii de calitate, care sa te ajute sa o protejezi foarte bine pe termen lung! Descopera in randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre astfel de sisteme! 

Din cate tipuri de hidroizolatii poti alege? 

Pentru inceput, este bine sa ai in vedere ca pe piata exista mai multe tipuri de sisteme hidroizolante din care poti alege, in functie de materialele din care sunt acestea realizate. Printre cele mai populare se numara urmatoarele: 

  • sisteme hidroizolante din rasini poliuretanice – acestea iti asigura o sigilare perfecta a pardoselii pentru care optezi, protejand-o totodata de ploaie, vant, dar si de ninsoare. Este vorba despre o solutie moderna, care iti este accesibila, cu mentiunea ca un astfel de sistem este simplu de montat;

  • hidroizolatii din PVC – membrana din PVC este usor de aplicat mecanic. Expertii in domeniu utilizeaza termosudarea, adica lipirea cu aer cald, reusind astfel sa formeze legaturi omogene de calitate. Mai mult, despre acest sistem trebuie sa stii ca iti protejeaza pardoseala de razele ultraviolete, dar si de toate organismele biologice, dintre care trebuie amintite bacteriile, sporii, dar si fungii;

  • membrana bituminoasa – reprezinta o alta alegere inspirata. Acest sistem este realizat sub forma unui covor negru si este excelent pentru protejarea pardoselii impotriva infiltratiilor de apa.

Care sunt avantajele pe care ti le ofera un sistem hidroizolant bun? 

Imediat dupa ce te-ai informat in legatura cu sistemele hidroizolante din care poti alege, trebuie sa stii ca acestea iti ofera beneficii excelente pe termen lung. De exemplu, este esential sa iti protejezi pardoseala, indiferent de materialele din care este realizata, astfel incat sa nu fii nevoit sa o schimbi o data la 2 – 3 ani. Hidroizolatiile iti pun la adapost intreaga terasa de vant, de ploaie, dar si alte toate tipurile de organisme biologic care ar putea sa o afecteze. Gandeste-te inclusiv si la faptul ca hidroizoland bine spatiul de relaxare, vei putea pasi pe el fara teama ca gresia ori pardoselile lipite sau cele poliuretanice vor avea de suferit in timp. 

Lasa lucrarea pe mana unor specialisti in domeniu! 

Cauta o echipa de specialisti in care sa ai incredere si careia sa-i incredintezi montajul sistemului hidroizolant pe care il preferi. De ce? Persoanele care sunt foarte bine pregatite in acest domeniu si care au deja experienta in a lucra cu diferite tipuri de materiale stiu cum sa actioneze eficient. Mai mult, expertii dispun de toate ustensilele potrivite, care trebuie folosite in timpul montajului. 

Dincolo de alegerea hidroizolatiei perfecte pentru terasa, trebuie sa te mai gandesti si la modul in care o ,,imbraci”. Daca iti doresti sa te bucuri de un loc de relaxare in orice anotimp, indiferent daca afara ploua sau este soare, atunci recomandat ar fi sa alegi si un acoperis terasa de calitate. 

Unde gasesti acoperis terasa de calitate? In acest sens, Milucon.ro iti vine in ajutor, punandu-ti la dispozitie mai multe variante moderne si deosebite: de la acoperisurile verzi, care sunt prietenoase cu mediul inconjurator si pana la cele mai simple, toate sunt extrem de eficiente! 

Date de contact: 

Telefon:  0766 419 049

E-mail: [email protected]

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează