GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 12:36 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 13:16

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente.

Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să poți gusta ce înseamnă, cu adevărat, un lifestyle exclusivist – dar trebuie să recunoști și că o parte din tine tânjește, în secret, după comuniunea cu natura? Vestea bună este că aceste două deziderate ale omului modern, deși aparent divergente, nu trebuie să se găsească neapărat în contradicție. Specialiștii din spatele PSC Group au reușit să le combine într-un mod armonios, rezultatul fiind ansamblul rezidențial WIN Herăstrău.

WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei

Apartamente în configurații variate

Amplasat în nordul Bucureștiului, în zona Şoseaua Nordului, acest complex imobiliar se află la o distanță de trei minute (de mers pe jos) de Parcul Herăstrău – cel mai mare din Capitală (și din țară) – și, respectiv, la 15 minute (de mers pe jos) de o stație de metrou. Proiectul se află, momentan, în proces de construcție, iar la finalizare va fi compus din șase imobile cu regim (relativ) redus de înălțime, respectiv 2S+DS+P+5E. Clădirile vor însuma aproximativ 300 de unități locative, cu două până la cinci camere, în rândul acestora fiind incluse și apartamente exclusiviste, de tip penthouse. Primele cinci blocuri de locuințe, la care se lucrează în paralel, urmează a fi predate în toamna lui 2021.

Suprafețele locuințelor cu una până la trei camere, care dețin cea mai mare pondere din oferta disponibilă în cadrul WIN Herăstrău, variază, cu aproximație, între 33 și 118 metri pătrați utili, în vreme ce prețurile acestora sunt cuprinse între 83.791 și 305.515 euro.

Aici poți vedea cum arată o locuință monocamerală în cadrul proiectului

WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei

Relaxare și socializare

Pornind de la forme şi culori, divizia de arhitectură a PSC Group, Metrik Architecture, a elaborat un concept arhitectural echilibrat, fără stridenţe, reușind să evite monotonia prin realizarea unor faţade atipice – o măsură în acest sens fiind înlocuirea balcoanelor clasice cu logii dispuse în zigzag.

„Împreună cu Professional Consulting Engineers, Bettco Consulting şi Vision Energy Partners – diviziile de proiectare rezistenţă, proiectare instalaţii electrice, sanitare şi termice şi, respectiv, project management – s-a reuşit încorporarea elementelor de rezistenţă şi instalaţii în aşa fel încât acestea să nu fie vizibile din interiorul apartamentelor. Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural şi construit – invită la bună înţelegere şi colaborare. Aleile pietonale şi parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă şi caldă, pentru adulţi şi pentru copii. Spaţiul prevăzut pentru evenimente private, ca şi celelalte facilităţi cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activităţile zilnice şi relaţiile sociale.”

PSC Group

Click pentru a vizualiza un apartament cu două camere din WIN Herăstrău

WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei

În realizarea proiectului WIN Herăstrău, arhitecții companiei s-au lăsat conduși de principiile echilibrului și armoniei, din multiple puncte de vedere. Pe plan vizual, ansamblul se încadrează perfect în peisajul urban din care face parte – aici fiind incluse atât construcțiile din vecinătatea acestuia, cât și elementul natural. Din punct de vedere funcțional, WIN Herăstrău se distinge prin armonia volumelor, asigurată prin spațiile vitrate ample și maximizarea suprafeţelor utile ale apartamentelor (care nu sunt obturate de elemente de rezistenţă sau de instalaţii).

Principiul armoniei, raportat de data aceasta la experiența de locuire pe termen lung, a fost primordial și în proiectarea componentei de facilități integrate ansamblului. Astfel, viitorii rezidenți vor beneficia de acces la săli de fitness, loc de joacă pentru copii, servicii de înfrumuseţare şi estetică, curăţătorie de haine, zonă dedicată întâlnirilor cu prietenii, zonă de agrement în aer liber, minimarket.

Aici poți vedea un apartament cu trei camere din ansamblu

WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei

Despre companie:

PSC Group a fost fondat în 1997, iar în prezent este format din profesioniști ce acoperă o sferă amplă de discipline, incluzând construcții, dezvoltări imobiliare și hoteliere, proiectare arhitectură, rezistență și instalații, project management, finanțare și consultanță juridică pentru construcții. Cristian Pascu este actualul CEO al PSC Group, cu experiență în derularea de proiecte în domeniile rezidențial, hotelier, industrial și infrastructură.

Click pentru detalii și fotografii suplimentare despre WIN Herăstrău!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează