GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Winner Feeling – te uiți cu alți ochi la Qatar 2022

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 21:37 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 21:37

Campionatul Mondial e momentul în care eroii tăi dau cel mai important examen al carierei de profesioniști. Iar tu îi urmărești cu cele mai bune pariuri plasate la Winner. 32 de echipe, 832 de fotbaliști, 352 pe teren încă din primul minut. 

Folosește-ți Winner Feelingul pentru beturi prematch, live sau antepost. Cine crezi că va fi campioana mondială? Ce echipe vor disputa finala? Cum va arăta clasamentul golgheterilor? Sau poate că vrei să mergi pe multiplicatoare sau pariuri sistem. Fii parte din povestea de Mondial și cântă alături de noi refrenul din Qatar 2022. It’s all about the  Winner Feeling!

Oooo, și mă simt câștigător

Încă-un singur gol și-s Winner

Bani încasez, bani încasez

Se joacă-n Qatar, la Winner pariez

Bilete am luat, e campionat

Iar mă simt câștigător

Bani încasez.

Winner s-a pregătit cu haine de sărbătoare pentru Mondialul din Qatar. Îți arătăm în continuare cum poți fi și tu Winner în fiecare zi. Avem Turneele de SportHappy Hour LIVE de Mondial și Winner de Mondial. 

Turneele de Sport

Winner nu ratează niciun meci de la Qatar 2022. Turneele de Sport acoperă toate meciurile din grupe, optimi, sferturi, semifinale și finale. Acumulezi puncte și cu pariuri won și cu pariuri lost. La final de etapă ai șansa să intri în Top 200, unde se dau premii de zeci de mii de lei și Free Beturi tentante. Vino să faci furori la Turneele de Sport de la Campionatul Mondial 2022. Mai bun nu se poate!

Happy Hour de Mondial

Comută pe modul Happy Hour de Mondial. Ai premii cash pe fiecare meci, în fiecare zi. Premii totale de 80.000 lei pentru cele 64 de partide de Mondial. Crede în șansa ta și joacă live meci cu meci până la marea finală de pe Lusail Stadium. Winner Feeling înseamnă multă energie, beturi live inspirate și un dram de noroc. Faci față provocării?

Winner de Mondial – Bonusul fără egal

Weekendurile sunt pentru Bonusuri spectaculoase și pentru Free Beturi. Sunt motive în plus să nu ratezi niciun meci de la Campionatul Mondial din Qatar. Îți alegi favoritele și mergi cu ele până la capătul Turneului din Qatar. Bucură-te de meciurile de 5 stele până pe 18 decembrie, Crezi că poți prezice următoarea campioană mondială? Nu uita nici de sezonul de Winner FUN Qatar, unde se împart premii de 20.000 lei primilor 200 de clasați. Joci gratis și câștigi bani cash și bonusuri la pariuri sportive.

Ai prins treaba cu Winner Feeling?

Te simți câștigător și asta e tot ce contează. Îi urmezi pe favoriții tăi pe toată durata aventurii din Qatar. Și poate că vor atinge chiar faza finalei din 18 decembrie. Cu Winner ai mereu ceva diferit! Tu știi cel mai bine asta!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close