GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Wise, serviciul de transfer bancar utilizat de sportivii din lumea întreagă

sursa foto: unsplash.com
sursa foto: unsplash.com

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 11:05 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 11:16

Pentru că sunt o mare parte din timp departe de familie şi de toţi cei dragi, în cantonamente şi competiţii, sportivii lumii apelează constant la serviciul de transfer bancar Wise. 

Când vine vorba de tranzacţii comerciale sau personale, Wise este cea mai bună opţiune, fiind preferată în fata PayPal sau a altor opţiuni de plată internaţionale.

Cum se foloseşte Wise şi care sunt tarifele pentru transferuri

Fostul serviciu transferwise, care acum se numeşte "Wise", se poate utiliza foarte uşor pentru operaţiunile către/din străinătate. Este nevoie de crearea unui cont gratuit, după care se poate iniţia primul transfer bancar. 

Se va completa un câmp în care se specifică dacă respectivul client trimite bani ca persoană fizică sau în numele unei persoane juridice, completându-se şi anumite date de identificare. Următorul pas este acela al notarii datelor destinatarului, urmând ca finalizarea să corespundă unei metode de plata: transfer bancar, card de debit sau card de credit.

Utilizatorii vor plăti o taxă mică, fixă şi un procent fix din suma transferată. Costul total al acestora poate fi văzut încă de la început, astfel încât oamenii să ştie la ce să se aştepte. Sunt unele metode de plată care au un cost suplimentar, dar acesta este unul mic, de obicei.

Peste 10 milioane de utilizatori

Serviciul a fost înfiinţat în 2011, de doi tineri din Estonia, cu viziunea de a face transferurile internaţionale de bani ieftine, simple şi echitabile. Astăzi, peste 10 milioane de persoane fizice şi întreprinderi utilizează contul multi-valutar Wise pentru a-şi gestiona banii.

Conform Financer, Wise este, în acest moment, cel mai folosit serviciu de către romani pentru transferul de bani în şi din străinătate. Motivele sunt mai multe, dar sunt legate în special de transparentă totală în ceea ce priveşte costurile pentru utilizatori. 

Familiile rămase acasă, în timp ce anumiţi membri sunt plecaţi la muncă în Europa sau pe alte continente, beneficiază rapid şi simplu de bani de la aceştia, fără costuri mari.

De ce îl prefera sportivii din toată lumea

Sportivii din România şi din toată lumea apelează la acest serviciu pentru că prezintă foarte multe avantaje. Acestea sunt câteva dintre ele:

  • aplicaţia se poate utiliza foarte uşor, iar transferurile sunt rapide;
  • calculatorul online specifică din start care sunt costurile transferului - existând o transparenţă totală, astfel încât să nu fie inserate taxe ascunse;
  • cursurile de schimb valutar sunt unele dintre cele mai bune, cu comisioane mici;
  • dintr-un singur cont se pot transfera bani la cursuri de schimb interbancare în mai multe ţări şi valute;
  • se pot adăuga tari şi monede noi în cont;
  • crearea şi administrarea contului nu costă;
  • se poate face un card de debit care să fie trimis acasă;
  • cursul valutar nu se schimbă în următoarele 24 de ore, indiferent de modul cum evoluează monedele pe piaţă;
  • PayPal, dar şi transferurile bancare sunt adesea mult mai scumpe decât Wise.

În momentul de faţă, Wise este prezent în 58 de ţări din întreaga lume, dar planurile corporaţiei vizează extinderea. Serviciul a fost estimat la 7.95 miliarde de lire sterline, prin listarea sa la începutul lunii iulie pe Bursă din Londra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează