GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

World Class își extinde prezența la Timișoara odată cu deschiderea celui de-al 4-lea club premium din oraș și al 46-lea din țară.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 16:05 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 16:06

World Class Romania deschide, la începutul anului 2024, o nouă locație, a patra în Timișoara și a 46-a din țară. Liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România își continuă expansiunea strategică, la nivelul celor mai importante centre urbane, cu scopul declarat de a oferi mai multor români oportunitatea de a fi mai activi, mai des, prin servicii premium de health & fitness.

„Inaugurăm un centru de health & fitness în Timișoara care redefinește standardele premium în domeniu. Alegerea proiectului ISHO ca locație nu este întâmplătoare, ci reflectă angajamentul nostru de a aduce o experiență de wellness excepțională într-una dintre cele mai dinamice și mai moderne zone ale orasului.

World Class continuă să facă pași importanți prin care transmite mesaje puternice despre beneficiile activității fizicepentru sănătate, recunoscute oficial de Organizația Mondială a Sănătății și de cele mai importante organisme europene și românești, continuând să deschidă cluburi și piscine și crescând astfel accesibilitatea acestor servicii pentru mai mulți români. 

Activitatea fizică este o componentă esențială, de primă linie, în prevenirea și tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea!

World Class ISHO este pentru noi o oportunitate de a oferi timișorenilor servicii premium de sănătate și fitness și de a ne consolida legăturile cu comunitatea locală” – a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Noul club se alătură astfel cluburilor deja existente în capitala Banatului: World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița. Situat în ISHO, desemnat proiectul rezidențial cu cel mai bun mix de servicii din România, clubul se întinde pe o suprafață generoasă de 1.997 de metri pătrați.

Împreună, cele 4 cluburi World Class din județul Timiș oferă peste 10 kilometri pătrați de spații premium pentru antrenament și înot, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ.

+2 FOTO

Clubul este inclus în categoria World Class Gold și oferă facilități de top, clase variate de fitness de grup și o echipă puternică de experți în health & fitness. Piscina semi-olimpică este deschisă nelimitat pentru toți membrii clubului, iar programele de înot sunt adaptate tuturor grupelor de vârstă.

Locația clubului din ISHO, noul centru vibrant al capitalei, este foarte accesibilă, la doar 10 minute de centrul orașului, custații de autobuz și tramvai în proximitate. World Class ISHO este situat într-o clădire verde certificată de standardul BREEM cu rating Excelent și are parcuri, o stație de vaporetto, piste de biciclete, spații comerciale și parcare în apropiere. Astfel, noul club se va putea integra cu ușurință în stilul de viață de zi cu zi al timișorenilor.

Pentru a programa clasele și pentru a-și gestiona activitatea în club, toți membrii au acces la aplicația World Class, unde se bucură și de oferte speciale și cashback în portofelul electronic World Class.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.worldclass.ro

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează