GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Yggdrasil anunță primul 11 și încep primele victorii pe aparate. Ce spun românii?

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 17:21 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:21

Am zis că avem jocuri sute și începem să batem recordurile. Tot aducem! Să fie jackpot-uri mai multe decât prevede regulamentul. Glumim, e o vorbă. Cu ce nu glumim, sunt câștigurile. Acum poți să tragi câștiguri și din jocurile Yggdrasil.

Noi-nouțe în Casa Pariurilor, jocurile Yggdrasil sunt următorul nivel de încântare a ochiului și a simțurilor. Unsprezece bucăți, toate rupte din raiul aventurilor și din lumea basmelor, a supereroilor și a lumilor SF sunt la alegerea ta. Cu o grafică ultrarealistă și coloane sonore excepționale, cele 11 jocuri Yggdrasil te duc într-o lume ideală, în care simbolurile se aliniază perfect pentru câștiguri speciale. 

De la Holmes and the Stolen Stones până la surprinzătorul Bicicleta, intră în Casa și joacă Yggdrasil. Cum ziceam? Pentru câștiguri în mare stil. Nu uita că la Casa avem în aprilie și calendarul cu premii în fiecare zi, toată luna, ba chiar intră și în prelungiri, până pe 2, luna următoare. Zilnic iei garantat câștiguri pe care le folosești fie în oferta sport cu pariuri, fie la jocuri. Să fie mereu așa cum vrei tu! #casafiebine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează