GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Young Boys - CFR Cluj: Meciul sezonului pentru campioana României! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 11:26 / Actualizat marti, 10 august 2021 11:39

Young Boys - CFR Cluj se joacă azi, de la 21:30, în manșa secundă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. În tur, în Gruia, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1, într-o partidă dominată clar de elvețieni.

Dacă va reuși să treacă de Young Boys, CFR Cluj va merge în playoff, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Ferencvaros și Slavia Praga pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Totuși, dacă se va califica, azi, la Berna, CFR va fi sigură de prezența în grupele Europa League.

Cele două formații s-au întâlnit și anul trecut, în grupele din Europa League. La Cluj a fost tot 1-1, în timp ce returul din Elveția, care s-a jucat cu calificarea pe masă, a fost unul extrem de controversat. CFR a condus cu 1-0, dar Young Boys a egalat în minutul 90+3 dintr-un penalty acordat eronat. În minutul 90+6, elvețienii reușeau să marcheze și golul secund și se calificau în primavara europeană. Pariorii pot profita dacă în partida Young Boys - CFR Cluj vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • CFR Cluj e neînvinsă în campionat: 4 victorii în primele 4 etape;
  • Young Boys a pierdut ultimul meci din campionat: 0-1 cu Sion;
  • Înainte de CFR Cluj, elvețienii au trecut de Slovan Bratislava (0-0 și 3-2).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Young Boys - CFR Cluj a fost mărită la 50, în loc de 2,20. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  10 August 2021, 17:18

Young Boys vs Old Boys 3-1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează