GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un ecran pliabil cum nu ai mai văzut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 16:12 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 16:20

ASUS a reinventat încă o dată modul în care folosim laptopurile prin noul model Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul laptop cu ecran tactil de 17.3 inch care se poate îndoi pe mijloc, rezultând, astfel, un laptop cu o amprentă redusă la 12.4 inch, considerabil mai mic ca o hârtie A4, favorizând în acest fel mobilitatea extremă, concomitent cu oferirea unei experiențe de utilizare similare cu cea a unui laptop cu ecran de diagonală mare.

ASUS a devenit deja un sinonim pentru inovație, lucru care este imediat evident în cazul admirabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un produs unic căruia i se potrivesc ca o mânușă atribute precum flexibilitate, adaptabilitate și, nu în ultimul rând, ingeniozitate. Motivul îl reprezintă ecranul cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție 2.5K și raport de aspect 4:3 care are proprietatea de a se putea îndoi la mijloc transformându-se automat în nu unul, ci două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție Full HD, învecinate fără margini vizibile între ele, oferind un spațiu de lucru continuu adaptat nevoilor tale.

Un singur ecran, posibilități fără număr

Noul format pliabil oferă o versatilitate neobișnuită, cu foarte multe moduri de utilizare predefinite, completate de cele existente în cazul conectării tastaturii detașabile ASUS ErgoSense Bluetooth de 0.55cm grosime, un model cu taste de dimensiune completă și cursă amplă de 1.4mm, tastatură care include și un touchpad precis cu o suprafață suficient de mare pentru gesturi intuitive.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un ecran pliabil cum nu ai mai văzut

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este genul de portabil care se adaptează fără efort pentru orice situație, putând fi utilizat în mai multe moduri, în funcție de tipul sarcinilor pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit: moduri tipice, precum laptop cu tastatură virtuală sau fizică, mod desktop, moduri exotice, precum tabletă sau eReader, fie cu ecranul deschis complet pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de creativitate care necesită mai multe ecrane. Posibilitățile de utilizare nu cunosc limită, iar aranjarea spațiului disponibil de pe ecran, indiferent de poziția acestuia, se face foarte intuitiv cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS nu s-a rezumat la utilizarea unui simplu ecran pliabil, ci a dezvoltat un excelent panou cu margini incredibil de subțiri NanoEdge cu raport ecran-corp de 87%. Acest panou integrează tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode), motiv pentru care vine cu toate avantajele cu care ne-au obișnuit deja de câteva generații ecranele ASUS OLED. Nu lipsește, bineînțeles, rezoluția fină 2.5K, culorile realiste cu gamă extinsă HDR, calibrarea individuală PANTONE care garantează acuratețea acestora, plus experiența de nivel cinematic oferită de standardul Dolby Vision și protejarea sănătății ochilor și a somnului prin emisii scăzute de radiație luminoasă dăunătoare în spectrul albastru.

Când deschizi pentru prima dată ecranul, vei avea parte de experiența unică oferită de cele 1.07 miliarde de culori afișate cu un contrast infinit care atinge valoarea de de 1.000.000:1. Ecranul este capabil să atingă luminozitatea maximă de 500 niți, iar imaginile în mișcare sunt afișate fluent, fără urme deranjante, grație timpului de răspuns fulgerător de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): versatilitate și rafinament îmbinate perfect

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop foarte adaptabil, ci și un produs elegant cu care te poți afișa în orice companie pentru că folosește materiale premium și finisaje de calitate ridicată. Primul contact îți va rămâne întipărit în memorie datorită noii monograme ASUS care reflectă în mod discret lumina pe suprafața de sticlă de nuanță albastru închis.

Șasiul laptopului te va uimi prin cât de compact este, având o grosime de doar 0.87 cm în configurația cu ecranul deschis complet și este confecționat din materiale rezistente, pe bază de aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black, suprafață care a fost acoperită parțial de un suport ergonomic fabricat din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua este o componentă căreia ASUS i-a acordat o atenție deosebită, fiind testată fără rezerve, pentru a asigura o durabilitate exemplară, rezultatul fiind garanția că va rezista la peste 30.000 de cicluri complete de deschidere, suficiente pentru mulți ani de utilizare în condiții normale.

Un lucru care părea imposibil până de curând este posibil fără ezitări în cazul noului Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): o suprafață de lucru similară cu cea a unui laptop de 17 inch într-un volum de două ori mai mic și într-un portabil care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura ErgoSense. Închis, laptopul nu depășește dimensiunile unei foi de hârtie de dimensiune A4, putând fi plasat cu ușurință în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un ecran pliabil cum nu ai mai văzut

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop flexibil, literalmente, ci și un portabil dotat cu cele mai noi componente care vin în ajutorul utilizatorilor în mișcare: procesoare Intel din generația a 12-a, până la puternice modele Core i7 dotate cu cipuri grafice Iris Xe, o serie de porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze maxime de 40 Gbps, conectivitate rapidă fără fire WiFi 6E și o baterie de capacitate mare, 75 Wh, care poate ține laptopul departe de priză pentru 9.5 ore, încărcarea făcându-se prin USB-C.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează